Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin LGS sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Çayeli’ndeki 8.sınıfta okuyup LGS sınavında % 10‘luk dilime girip başarılı olan öğrenciler Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, Çayeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçede başarılı olan öğrenciler, veliler ve okul idarecileri katıldı.

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin bu anlamlı etkinlikte büyük bir fedakârlık gösteren öğrencileri onlara her türlü desteği sağlayan ailelerini ve başarılı olabilmeleri için onlara her türlü imkânı sağlayan okul yöneticilerini tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

Yeni Yerleştirme Sisteminden kısaca bahseden Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin özellikle bu sistemde Çayeli’nde bulunan, sınavla öğrenci alan İMKB Fen Lisesinin konumu hakkında bilgi verdi. Öğrenciler ve velilerin tercihlerini yaparken özellikle yeni yerleştirme sistemi hakkında ilçe de oluşturulan tercih ve danışmanlık komisyonlarının uyarılarını dikkate alınması gerektiğini belirtti. Aksi durumda hayal kırıklığı yaşayabileceklerini vurgu yaptı.

Çayevinde İMKB Fen Lisesini tercih etmeleri konusunda velilere telkinde bulundu. İlçe Yöneticileri olarak Çayeli İMKB Fen Lisesini önemsediklerini, her türlü desteği sağlayacaklarını belirttiler.

Bu aşamada iyileştirme çalışmaları kapsamında İMKB Fen Lisesine 1 milyon TL ‘ye yakın ödenek sağlayarak eğitim ortamlarını güzelleştirmeye yönelik çalışmalara başlandığını, bundan sonraki süreçte İMKB Fen lisesinin daha üst seviyelere çıkacağını ifade etti.

Çayeli İlçe Müftüsü Mehmet Uzun başarılı olan öğrencileri ve onları hazırlayan velileri tebrik ederek bundan sonraki eğitim yaşantılarında kendilerine muvaffakiyetler diledi.

Tören dereceye giren öğrencilere hediye takdimiyle sona erdi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ