Ç.Rizespor, Sparta Prag takımından transfer ettiği ve 3 yıldır yeşil mavili formayı giyen Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke ile sözleşme uzattı.
 
Çek Cumhuriyetinin Sparta Prag takımında 35 maçta 13 gol attığı dönemin ardından Çaykur Rizespor’a transfer olan ve 3 yıldır yeşil mavili formayı giyen tecrübeli golcü Leonard Kweuke ile yeniden masaya oturdu.  2017 yılında sözleşmesi sona erecek olan Kweuke ile yeniden anlaşan yeşil mavili ekip sözleşmeyi 3 yıl daha uzattı.  Kweuke, 2020 yılına yeşil mavili kulübün futbolcusu olarak kalacak.
 
EN İYİ SEZONUNDA SAKATLANDI
 
Çaykur Rizespor forması altında 3 yılda 34 gole ulaşan Leonard Kweuke,  geçen sezon 17 maçta 10 gol attı. Kweuke, ikinci yarının ilk maçında Gençlerbirliği karşısında attığı penaltı golü sonrası takım arkadaşı Sylvestre ile yaşadığı sevinç gösterisi sırasında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Tecrübeli golcünün bu sezona yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. 
 
Ovacıklı'ya teklif
 
Çaykur Rizespor'un 3 yıl önce Bandirmaspor'dan aldığı Orhan Ovacıklı son sezonda gösterdiği performans ile teknik heyet ve yönetimin dikkatini çekti. Tecrübeli sağ bek oyuncusu Orhan Ovacıklı ile sözleşme uzatmak isteyen yönetim bu futbolcu ile bir araya gelerek sözleşme uzattığı bildirildi.
 
 
Editör: HABER MERKEZİ