Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu istifa etti. Külünkoğlu; 'Koltuk Sevdası İçin Partiye İhanet Edilmez, Partimin Bir Neferiyim'dedi.

Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu Partisinden ve Büyüköy Belediye Başkanlığı görevinden istifa etti. Yerel seçim sürecinde partisinden aldığı davet üzerine Büyükköy Belediye Başkanlığına aday olduğunu ve halkın büyük teveccühü ile başkanlık görevine seçildiğini ifade eden Mustafa Külünkoğlu yaklaşık 2.5 yıl boyunca gururla ve onurla sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevinden bugün itibariyle istifa ettiği belirtti.

Onlarca ülke, yüzlerce oluşumun hedefinin Ak Partiyi zayıf düşürüp Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a zarar vermek olduğunu ifade eden Mustafa Külünkoğlu en acısı partimizi içerisinde ki fitneciler dedi. Külünkoğlu açıklamasında; günlerdir kamuoyunu iftiralarla meşgul eden sözde Ak Partililer attıkları her iftira ile partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bile bile zarar verdiler, ben içimizdeki fitnecilere, koltuk sevdalılarına, koltuk uğruna davasına ihanet etmenin hiçbir büyük görevle ölçülemeyeceğini göstermek için Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım dedi.

Külünkoğlu açıklamasında dışarıda ve içeride onlarca büyük düşmanla boğuşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin bu zor dönemde ki en büyük talihsizliği partimizin içerisinde ki İrlandalılardır açıklamasında bulundu. Ak Partiye hizmet etmenin bir koltukla şart olmadığını, bir nefer olarak her zaman Partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında hizmetine devam edeceğini kaydeden Mustafa Külünkoğlu kısa sürede büyük işlere imza attıklarını, Büyükköy Belediyesi olarak yapılan önemli işlerin tarihe not düşüldüğünü belirtti. Hiçbir dönem Belediye Başkanlığı gibi bir düşüncesi olmadığını partisinden gelen yoğun ısrar ve davet üzerine aday olduğunu açıklayan Külünkoğlu seçimlerde büyük güç veren halkımıza, görevim boyunca her zaman desteklerini hissettiğimiz Milletvekillerimiz Sayın Hayati Yazıcı, Sayın Hasan Karal, Sayın Hikmet Ayar, Sayın Osman Aşkın Bak ve Ak Parti il Başkanı Muhammet Avcı, Ak Parti teşkilatlarına ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.




Editör: HABER MERKEZİ