Çayeli İlçesi Madenli Beldesinde yapımı tamamlanan Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezini Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson, AK Parti Madenli Belde başkanı  Nuri Yılmaz, Belediye meclis üyeleri, ÇBİ Birim/Departman müdürleri ve dış ilişkiler ofisi çalışanları ile birlikte gezdiler.

Belediye başkanı  Necip Yazıcı, beldemize kazandırmış olduğumuz bu eserin iç kısmını gelen misafirlere gezdirerek kullanım şekli ve amaçları hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Necip Yazıcı konuşmalarına şu ifadeleri kullanarak devam etti. ' Bu eserin beldemize kazandırılmasında en büyük katkısı olan ve finansının tamamını karşılayan Çayeli Bakır İşletmeleri ile genel müdürü sayın Iain Anderson'a, rahatsızlığı nedeniyle aramızda bulunamayan dış ilişkiler müdürü sayın Dr. Ercan Balcı'ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. ' Dedi.

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü  Iain Anderson'da yapılan eserin iç ve dış dizaynının çok güzel olduğunu belirleterek, yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Belediye başkanımız sayın Necip Yazıcı'ya teşekkür etti.

Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezimizin 1 Haziran 2016'dan itibaren her türlü organizasyon için Madenli, Çayeli, Rize ve çevre köylerimizin hizmetinde olacağını da belirtmiş oldu.

Ayrıca başkanı Necip Yazıcı, Önümüzdeki günlerde T.C Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti olacağını ve bu eserin açılışını kendilerine yapmayı planladıklarını not olarak konuşmalarına ekledi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ