Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Ligin son altı haftasına girilirken, yakalanan bu liderlik koltuğunu kolay bırakmayız dedi.

Şampiyonluğu hak ettiklerini belirten Üzülmez;” Biz buraya kolay gelmedik be bu koltuğu da kolay kolay bırakmaya niyetimiz yok. Sezon sonunda ligi zirvede tamamlamak istiyoruz. Özellikle ligde direk rakiplerimiz olan MKE Ankaragücü, Altınordu, Gazişehir ve Boluspor takımlarını deplasmanda mağlup ettik. İç sahada Ümraniyespor’u 4 – 0 gibi ezici bir futbol altında farklı geçtik. Buralara kolay gelmedik, ligin son altı hafta içerisinde oynayacağımız altı final maçı var, benim oyuncularım aslanlar gibi mücadelesini verecek ve bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz” ifadesini kullandı.

Çaykur Rizespor’un ligde yer alan rakipleri arasında farklı yanlarının bulunduğuna işaret eden yeşil – mavili takımın teknik direktörü Üzülmez;” Her şeyden önce biz takım olduk. Özellikle ikinci devre yapılan transferlerle her mevkide rekabet edecek oyuncularım var. Kaliteli bir kadro altında mücadele gücümüzden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu ligde mücadele şart, ligde en çok liderlik koltuğuna oturan bir takıma sahibiz ve 2018 yılı içinde Türkiye’de sadece bir yenilgi alan üç takımından biri de Çaykur Rizespor’dur. Bu koltuk kolay elde edilmedi ve kolay kolayda bırakmaya niyetimiz yok” dedi.

Tek Tek Kazanacağız

Çaykur Rizespor teknik direktörü Üzülmez, dün yapılan idman öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda yeni rotayı çizerek ;” Önümüzde altı tane maç var. Bu maçları maç maç düşüneceğiz, hesaba kitaba gerek yok. Sadece işimizi yapacağız, yolumuza tek tek kazanarak devam edeceğiz. Sizden tek istediğim var o da bu maçlarda yüreğinizi ortaya koyun ” dediği öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL 

Editör: HABER MERKEZİ