ÇAY HABER - Yöresel Haberin NET Adresi 

ANASAYFA | YÖRESEL | GÜNCEL | RÖPORTAJ | SPOR | EĞİTİM | SAĞLIK | KÜLTÜR SANAT | SİYASET | YAŞAM | TEKNOLOJİ
Külünk Ak Parti İstanbul il başkan adayı

Külünk Ak Parti İstanbul il başkan adayı

Bir dönem AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda çeşitli görevlerde bulunan Metin Külünk, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

2009-06-12 11:49:43
Bu haber 622 kez görüntülendi.

Image and video hosting by TinyPic

Külünk, "Kadıköy Moda'daki insanımızın da, Fatih Çarşamba'daki insanımızın da yaşam tarzı bize emanet olacaktır. Bizim isteğimiz, İstanbul'da ünlü yazar Amin Maalouf'un da ifade ettiği gibi 'temel prensiplere saygı göstermeyi sağlayan' bir toplumsal çerçeve oluşturmaktır" dedi. Grand Cevahir Otel'de binlerce davetlinin katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Külünk, "Milletin sahibi olduğu AK Parti'nin 8 yıllık varlığında Türkiyemiz önemli hamleler gerçekleştirmiştir. Bu noktada geleceğe dönük daha iyi ne yapabilirizi düşünmek gereği açıktır. AK Parti neden kuruldu? AK Parti'nin misyonu ve vizyonu neydi? Bizim AK Parti hareketindeki varlık nedenimiz neydi? Bunları tekrar ele almanın bizlere çok şeyler kazandıracağına eminim" diyerek sözlerine başladı.

“GELECEK İÇİN KADROLAR OLUŞTURMAK ÖNEMLİDİR”

Külünk, konuşmasının devamında, "AK Parti'de siyaset bugün için değil gelecek için yapılır" diyen Külünk, "O nedenle gelecek için kadrolar oluşturmak önemlidir. AK Parti'nin kurumsallaşması da buna bağlıdır. AK Parti siyaseti, milletimizin emaneti ehline verdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a omuz olma siyasetidir. AK Parti siyasal çizgisi bu toprakların tevazu sahibi, açık görüşlü ve vizyoner köklerinden beslenmektedir. Nasıl ki Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u feth ederek bir medeniyet projesini Doğu ve Batı'yı kucaklayarak hayata geçirmiş ve bir 'Barış Küresi'ni hedeflemişse, biz de onun vasiyeti, emaneti olan İstanbul'da bu medeniyet projesini yeniden ayağa kaldırmak ve insanlığın hizmetine sunmak, yeni bir adalet ve barış coğrafyası oluşturmak için AK Parti'de siyaset yapıyoruz" diye konuştu.

“BU SİYASET VİZYONUNUN BEKÇİSİ VE KORUYUCUSU MİLLETTİR”

Külünk, "Bu siyaset vizyonunun bekçisi ve koruyucusu Millettir. Biz Anadolu'nun her pınarından yudumlayarak siyasal çizgimizi geliştirdik. Bu siyasetin temellerini Anadolu'yu şekillendiren üç akılda bulabiliriz. Birincisi Yunus Emre'nin engin varlık sevgisi, ikincisi Hacı Bektaş-ı Veli ile simgelenen Anadolu'nun insan ve doğanın ilişkisine dair zaman ötesi aklı, üçüncüsü ise Mevlana'nın sınırları aşan gönülleri fetheden tolerans ve adalet kalbidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesini geçme ve 29 Ekim 1923'te ilan ettiği cumhuriyetin kazanımlarının geliştirilip güçlendirilmesi hedefi, milletimizin bin yıllık misyonunun adıdır" diye konuştu.

AK PARTİ BİR TEŞKİLAT PARTİSİDİR

Külünk, konuşmasının devamında, “AK Parti, bir teşkilat partisidir. Aksinin olması da beklenemez" diyen Külünk, "Çünkü bu teşkilatları millet kurdu, sahibi de odur. Kendisi de teşkilat yapısının temel unsuru olan gençlik kollarından gelen bir genel başkana ve başbakana sahip olan AK Parti'nin, teşkilatsız anılması düşünülemez. Teşkilatlar, AK Parti'nin sinir uçlarıdır. AK Parti'nin sahip olduğu teşkilat yapısı ve teşkilatın taşıdığı değer, kendisini diğer siyasal yapılardan ayıran en önemli etkendir. AK Parti'nin insan merkezli siyaset anlayışının uygulama alanı bulmasında teşkilatlarımız stratejik öneme sahiptir. AK Parti teşkilatlarının taşıdığı ruh ve görev aşkıdır ki, 3 Kasım, 28 Mart, 22 Temmuz seçimlerinden AK Parti artan bir ivmeyle başarılı çıkmıştır. AK Parti teşkilatları bu çalışmaları ile tüm Türkiye'ye mal olacak abidevi şahsiyetler ortaya çıkarmıştır. Gecenin 23.00'ünde Saime anneyi 65 yaşına rağmen bir koltukta bekleten, Adem Eraslan'ı gövdesini siper etmeye iten güç, işte bu emanete sahip olma hissiyatıdır. Milletimiz gerektiğinde bu yolda çilesini çeker ve çile çekeni de unutmaz. Çilenin ve coşkunun adı olan tüm AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. 8 yıllık müthiş hikayede onların katkısı en büyüktür. AK Parti, teşkilatları ile aktır. AK Parti siyaseti milletin emanetini geleceğe taşıma siyasetidir. O emaneti hakkıyla taşıyanlara selam olsun" ifadelerini kullandı.

“CHP AK PARTİ HİZMETLERİNİ GÖRMEZDEN GELİYOR”

CHP'nin AK Parti hizmetlerini görmezden geldiğini savunan Külünk, "Sadece İSMEK kurslarında bugüne kadar çoğunluğu kadın olan 60 bin vatandaşımızın hizmet alması dahi müthiş bir sosyal gelişim, modernleşme projesini oluşturmaktadır. Kadın ve Aile Sağlığı Merkezleri ve diğer toplumsal sağlık alanında atılan adımlar, sosyal tesisler ile muhafazakar kesimi sosyal hayat ile barıştıran ve tanıştıran büyükşehir belediyemizin hizmetleri, ne yazık ki mevcut irade ile gerekli takdiri ve karşılığı almadığı açıktır. Türkiye'de devrim niteliği olan bu çalışmaları bayrağı teslim alarak hakkıyla vatandaşlarımıza anlatacağız" diye konuştu.

“BU PARTİDE FARKLILIK VAR”

Külünk, “Farklılıklar zenginlik olduğunu söyleyen Külünk, "AK Parti; Nazım'dan Akif'e, Peyami Safa'dan Yaşar Kemal'e tüm Anadolu yelpazesinin kucaklayıcısıdır. Biz de İstanbul'u bu anlayışla kucaklayacağız. Kadıköy Moda'daki insanımızın da, Fatih Çarşamba'daki insanımızın da yaşam tarzı bize emanet olacaktır. Bizim isteğimiz; İstanbul'da ünlü yazar Amin Maalouf'un da ifade ettiği gibi 'temel prensiplere saygı göstermeyi sağlayan' bir toplumsal çerçeve oluşturmaktır, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün milletimizde canlandırdığı 'ortak kader-ortak iyi' algısını yükseltmektir. Açıktır ki buna İstanbul'dan daha uygun bir başlangıç noktası, uygun bir yer düşünülemez. Üç semavi dinin asırlardır birlikte yaşadığı İstanbul, Adem'in çocukları arasında hiçbir ayrıma izin vermemiştir, vermeyecektir de" diye konuştu.

İstanbul Times


Haberi Paylaş

facebook'ta paylaş Del.icio.us'ta paylaş twitter'da paylaş digg'te paylaş stumble'da paylaş


Yorumlar (Yorum Yaz)

Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.

Başlık : Üstesinden Gelir Metin Bey
Haydi bre pehlivan.. Sanada bu yakışırdı. Çık ortaya al başkanlığı. Gönlümüz sizden yana. Bu işi layıkıyla yapabileceğinden eminiz. Sen ki bir akrabayı kısa zamanda toparladın büyük bir gayret ve öz veri ile. Bu iş nedirki. 27 Haziranda İstanbulu Sana Seni Allaha emanet edeceğiz. Allah yardımcınız olsun. Başbakanımızdan da bu konuyu es geçmemesini temenni ediyoruz. Çok emeği geçmiştir Metin KÜLÜNK'ün bu yollarda. Hadi Bakalım Mevlam Neyler neylerse güzel eyler. Kalın Sağlıklı..

Yazan : Feyyaz KANDİŞ Tarih - Saat : 2009-06-16 - 12:44:21

Başlık :
İstanbul’a adayız o kongreyi alacağız
AKP Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 27 Haziran’daki kongrede İstanbul İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Metin Külünk’e destek için kendisiyle görüşmek isteyen partilileri..

AKP Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 27 Haziran’daki kongrede İstanbul İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Metin Külünk’e destek için kendisiyle görüşmek isteyen partilileri kabul etmedi.

Külünk’e destek veren 300 partili, AK Parti Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek’le görüşmek için önceki akşam saat 21.00’de AK Parti İl Başkanlığı’na gitti. "Daha güçlü İstanbul için adayımız Metin Külünk", "Kim miyiz? Kurucu ruhuz" pankantları ile AK Parti ve Türk bayrakları taşıyan partililer, görüşme için aralarından 5 isim belirledi. Ancak Haluk İpek partililerle görüşmedi. Otoparkta saatlerce bekleyen partililerin sinirleri gerildi. Kendisine destek olan partililerin yanına giden Külünk, "Şartlar ne olursa olsun İstanbul İl Kongresi’nde adayız. O kongreyi alacağız. Teşkilatın tabanı bizi istiyor. Görüşme lütfunda bulunmayanlar bir gün bu heyacanımızı mutlaka anlayacaklar. Sizin elinize şefkat elini uzatmadılar. Gerekirse biz buraya 20 bin kişiyle geliriz. Şimdi gidelim. 27 Haziran’daki kongreye hazırlanalım" dedi.

Yazan : genc ak Tarih - Saat : 2009-06-15 - 19:24:18

Başlık :
TABAN OLMADAN TAVAN OLMAZ
Unutmayın ki AK PARTİ’de “TABAN OLMADAN TAVAN OLMAZ”.

AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı sitesinde dün yayınlanan bir duyuruda sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da adı geçirilmek suretiyle, 27 Haziran 2009 günü düzenlenecek AK PARTİ 3. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde İl Başkanı olacak ismin 1,5 ay önce belirlendiği ifade edilmiştir.

13 Haziran 2009 Cumartesi akşamı AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığında milletin hilafına bir üslup takınılmıştır. Bu tiyatronun düzenleyicileri milletimizin vicdanında ebediyen mahkum olacaklardır. Milletin kurucusu ve sahibi olduğu AK PARTİ’yi kapalı salonlarda alınan kararlara tabi olmaya zorlayan bu iradenin 29 Mart’ta milletimizin mesajını doğru algılamadığı açıktır.

Açıktır ki böyle bir karar, taban siyasetinin öncüsü ve savunucusu, demokrasiye olan inancını ve bağlılığını bildiğimiz, siyasal yaşamı, parti içi demokrasi ve millet merkezli siyasetle geçmiş sayın GENEL BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZIN iradesi dışında alınmıştır.

Bu senaryoyu kurgulayan ve uygulayanların 13 Haziran Cumartesi akşamı dile getirdikleri ve demokrasi ruhuyla bağdaşmayan ibretlik açıklamaları, AK PARTİ İstanbul İl Teşkilatının ne denli DEĞİŞİME muhtaç olduğunun apaçık bir kanıtıdır.

AK PARTİ’nin mevcudiyetinin milletin iradesi, teşkilat yapısı ve demokratik yaşam alanının genişlemesiyle derinden ilişkisini sorgulatmaya kimsenin hakkı yoktur. Geçmişten ders almayan bir anlayışın AK PARTİ’de mevcut olduğunu gösteren söz konusu açıklama sahiplerinin, AK PARTİ’nin kuruluş değerleri ile bağdaşmadığı görülmektedir. Kendi dilleri ile demokrasiyi sadece kendi egemenliklerinin devamı olarak gördüklerini itiraf eden bu anlayışın, millet merkezli siyasetle herhangi bir ilişkisi kalmamıştır.

27 Haziran’da yapılacak ve bir demokrasi şöleni olmasını gönülden dilediğimiz 3. Olağan İl Kongremiz için 6 ilçeyi kaybederek, İstanbul’da CHP’ye alan açarak başarısızlığını tescillettiren, bir yönetme biçiminin 1,5 ay önce aday olacağına karar verilmişse, 27 Haziran’daki İstanbul il kongremizin düzenlenmesinin ne gibi bir anlamı olacaktır! Bu davranışınızla AK PARTİ’ye ve Genel Başkanımız ve Başbakanımızın demokrasi açılımına zarar verdiğinizin farkında mısınız?

Ancak unutulmasın ki milletimizi merkez almayan bu icraatler, sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın demokrasi mücadelesinde büyük yaralar açacak, AK Parti ve demokrasi karşıtlarına güç verecektir. Kimsenin AK Parti’yi yaptığı yanlışlıklar ile milletten uzaklaştırmaya hakkı yoktur, olamaz da.

Açıktır ki İstanbul İl Başkanlığı sitesinde yayınlanan açıklama; öncelikle ADAYLIĞA ATANMASI DÜŞÜNÜLEN ismin milletimiz ve tabanın önünde adaylığını açıklayamayacak kadar zaafiyet içinde olduğunun göstergesi, diğer yandan ise Genel Başkanımız ve Başbakanımızın son olarak Kars ve Urfa İl Kongrelerinde ifade ettiği DEMOKRASİ ANLAYIŞI VE DEMOKRASİYE BAĞLILIĞI ile derin zıtlıklar taşıyan bir ibret vesikasıdır. Kimse Genel Başkanımız ve Başbakanımız adına konuşmaya kalkmasın, altında kalır.

13 Haziran günü yapılan açıklama ile 10 Haziran 2009 günü, AK PARTİ teşkilatından binlerce kişinin katılımıyla düzenlediğimiz şölenimizin ne kadar hayırlara vesile olduğunun bir kanıtı olmuştur. 10 Haziran şölenimiz, dar alanda kısa paslaşma siyasetini, yatsı olmadan ortaya çıkarmıştır. 10 Haziran 2009 tarihi eminiz ki bundan sonrada milletin iradesinin coşkuyla dile geldiği bir gün olarak anılacaktır. 10 Haziran günü 10.000’e yaklaşan teşkilat mensubunu “3-5 çapulcu” olarak dillendirenler, 27 Haziran günü gerçeklerle barışacaktır.

Kendi teşkilatıyla görüşmeye dahi imtina eden anlayış teşkilatımızın tabanından gereken cevabı alacaktır.

Unutmayın ki AK PARTİ’de “TABAN OLMADAN TAVAN OLMAZ”. Eğer aramızda böyle olacağına inananlar varsa dışarıda başka partiler de var, oralarda siyasi hayatlarına devam edebilirler. Çünkü millet dışında başka bir irade aramak ve icat etmek, bizim siyaset anlayışımız açısından hükümsüzdür. Milletin sahibi ve kurucusu olduğu AK PARTİ’de milletin hilafına oyun oynamak isteyenlere yer yoktur, olmayacaktır da!

10 Haziran günü milletimizin ve AK PARTİ İstanbul il teşkilatının ortaya çıkan coşkulu iradesi karşısında bir panik havası şeklinde ve yine millete kapalı kapılar ardında yapılan 13 Haziran açıklaması, Türkiye’deki demokrasi ve millet merkezli siyasete vurulan büyük bir darbe olarak Türk siyasal tarihine geçecek ve milletimizin vicdanında hapsolacaktır. 13 Haziran açıklamasını yapanların, geride bıraktığımıza inandığımız ve halen kimi mecralarda yansımalarını üzülerek gördüğümüz siyaset anlayışından herhangi bir farkı bulunmadığı hatta birçok benzerlikler taşıdığı açıktır. Milletimizin geleceğe güvenle yürümesinin önünde bir baraj görevi gören bu açıklamanın 27 Haziran tarihinde oldukça net bir cevap alacağı açıktır. Şu anda kendisine temsil etme görevi verilmiş, teşkilatına “3-5 çapulcu” diyebilen, bu milletle ve teşkilatıyla gönül bağı sorgulanma ihtiyacı duyulan bir kişinin temsil kabiliyetini, ATANMIŞ dahi olsa İstanbul kabullenmeyecektir.

Milletin ve tabanın sesine sağır olanlara, AK PARTİ’nin kuruluş değerlerini, tüzüğünü, ve Genel Başkanımız ve Başbakanımızın DEMOKRASİYİ, TABAN SİYASETİNİ SAHİPLENEN sözlerini hatırlatmak isteriz.

27 Haziran 2009 günü düzenlenecek 3. Olağan AK PARTİ İstanbul İl Kongresi AK PARTİ’de taban demokrasisi yandaşları ile Başbakanımızın da reddettiği koltuk siyaseti temsilcileri arasında bir mücadele olacaktır. Bu mücadeleden biz demokrasi ve millet sevdalılarının her ne şekilde olursa olsun galip çıkacağına inanmaktayız. Bizim tek güvencemiz milletimizin derin feraseti ve akılla kalbi birleştiren aklıdır. 27 HAZİRANDA KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK VE 27 HAZİRANDA AK PARTİ YENİ BİR HEYECANLA İSTANBUL’A KOŞACAKTIR.

YİNE YENİDEN İSTANBUL DEMEK İÇİN ONBİNLERCE İSTANBUL SEVDALISINI, MİLLETE HİZMET GÖNÜLLÜSÜNÜ KONGREMİZE DAVET EDİYORUZ. 10 HAZİRAN’DA GÖRÜLMEK İSTENMEYENİ, GÖRÜNÜR KILMAK İÇİN; SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SİYASETİNE OMUZ OLMAK İÇİN 10.000’LER OLARAK KONGRE SALONUNDA OLACAĞIZ.

Yazan : taban 53 Tarih - Saat : 2009-06-15 - 19:23:41

Başlık :
YOLUN AÇIK OLSUN ALLAHIM UTANDIRMASIN HERZAMAN YANINDAYIZ BUYUK BAŞKAN

Yazan : BİROL KISIR Tarih - Saat : 2009-06-13 - 16:46:58

Başlık : muzaffer ol
RABBIM SENI MUZAFFER KILSIN

Yazan : osman alim Tarih - Saat : 2009-06-12 - 23:38:25

Başlık :
adam gibi adam
metın kulunk

Yazan : mert Tarih - Saat : 2009-06-12 - 23:16:02

Başlık :
Yolun acik olsun her daim..

Yazan : Fatih KANDiS Tarih - Saat : 2009-06-12 - 16:34:51

Başlık :
sonuç ne olursa olsun,bir irade göstergesidir metin.genel başkan ve başbakanımızın çok iyi anlayabileceği bir zorunluluk gelip çatmıştır kendisine o kadar.otuz yıldan beri gözlemlediğim bir dava adamı olan metin e bir ahde vefa örneği gösterilerek omuz verilebilir yada en azından demokrat bir duruş sergilenip tarafsız kalınabilirdi.oysa erk in ardında bir kazan kaynatılıyor şimdi,ne acı...bu kazan birgün devrilirse ne olacak ? zor zamanlarda gösterdiğimiz duyarlılığın gösterileceği umuduyla...

Yazan : rize gençlik Tarih - Saat : 2009-06-12 - 14:39:17

Başlık :
başarılar metin abi
destekçiniz

Yazan : Ali emre Tarih - Saat : 2009-06-12 - 12:52:21

Başlık : YOLUN YOLUMUZDUR
27 HAZIRANDA ABDI IPEKÇİDE TARİH YAZILACAK..

Yazan : MERT Tarih - Saat : 2009-06-12 - 12:46:48


Diğer Haberler

2010-09-02 - 11:25:58 - Vekil Lütfi Çırakoğlu Çayeli nde

2010-08-31 - 18:03:14 - Bakan Yazıcı Baba ocağında

2010-08-31 - 16:40:34 - Yazıcı'dan Mesut Yılmaz'a sitem

2010-08-31 - 15:23:46 - 12 Eylül'de Arafat’ta Olsam Terk Eder Gelirim

2010-08-26 - 22:15:03 - MHP Üsküdar iftar yemeği verdi

2010-08-20 - 18:42:24 - Erdoğan’ın gezilerini oğlu Bilal Tweet’liyor

2010-08-18 - 19:16:25 - Rize DSP'de gerginlik yaşandı

2010-08-18 - 19:07:27 - Kılıçdaroğlu’nu Rahşan Affı kurtarmış

2010-08-15 - 18:31:08 - Vekiller Ceza makul bulundu

2010-08-14 - 21:48:51 - İşte referandum ile değişecek maddeler

2010-08-12 - 18:15:44 - Zekai Özcan MHP’ye katıldı

2010-08-12 - 18:05:56 - Başbakan a dava açtılar

2010-08-11 - 23:46:06 - Rize'den Yüzde 81'i Geçelim

2010-08-11 - 10:31:38 - Rize'nin ‘evet’leri Trabzon'a fark atacak gibi...

2010-08-10 - 23:00:21 - "Baykal kasetini hazırlayanlar ortaya çıktı"

2010-08-10 - 18:08:03 - Rize Başbakanı Ağırladı

2010-08-09 - 10:47:12 - Geçmişte Yaptık Şimdide de Yaparız

2010-08-08 - 21:15:01 - Bakırcı; Haddi olmayan işlere karıştı,

2010-08-07 - 20:03:15 - Muhtar Bakan Yazıcı'ya Tepki

2010-08-07 - 18:13:16 - 6 Bakan Ridos ta Dokap İçin Toplandı

2010-08-03 - 12:12:40 - "İnsanca Yaşamak İçin EVET"

2010-08-02 - 22:57:12 - Ardeşen Belediyesi Arsa Satarak Geçiniyor,

2010-08-01 - 15:08:19 - Kılıçdaroğlu Rize'de seslendi

2010-08-01 - 10:38:19 - Kılıçdaroğlu’na pijamalı karşılama

2010-07-31 - 20:57:46 - Çayelili “Hayır”severdir

2010-07-31 - 16:21:22 - Rize'den İnce'den Hükümete Göndermeler

2010-07-30 - 22:55:43 - Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rize Programı

2010-07-28 - 14:31:51 - MHP Rize'de HAYIR dedi

2010-07-28 - 10:21:26 - DP’nin başına Çiller mi geçiyor?

2010-07-27 - 15:17:08 - Saadet Partisi olağanüstü kongreye gidiyor

2010-07-26 - 15:30:03 - Rize Milletvekili Mesut Yılmaz Baba ocağında

2010-07-26 - 00:30:10 - Zeki Mayi " Hayırli olsun" dedi

2010-07-24 - 16:29:42 - Mesut Yılmaz Rize'de 'Hayır' Dedi

2010-07-23 - 20:50:41 - CHP'nin Rize programı değişti

2010-07-23 - 20:33:02 - Mesut Yılmaz 5 gün Rize'de

2010-07-19 - 21:09:30 - AKP Referandum a evet turuna başlıyor

2010-07-18 - 13:24:05 - Elif Erbakan: Numan Bey listemizde yok

2010-07-18 - 12:54:56 - Kurtulmuş Ak Parti’ye Erdoğan Köşk’e

2010-07-13 - 23:35:20 - Rize Belediye Başkanına ihraç talebi

2010-07-13 - 14:14:34 - Hasan KARAL Acilen Ankara'ya Çağrıldı

2010-07-13 - 11:21:46 - Şevket Kazan’dan zehir zemberek açıklamalar

2010-07-13 - 11:04:43 - Bakırcı Ak Partiden İstifaEdiyor

2010-07-12 - 21:32:47 - Üsküdar’a Çayelili Başkan!

2010-07-11 - 21:17:06 - Saadet Partisi'nde Erbakansız dönem!

2010-07-11 - 20:37:08 - Saadet’te kongre krizi

2010-07-10 - 22:55:18 - Erdoğan, Bakırcı Görüşmesi Sona Erdi

2010-07-09 - 10:16:35 - Baykal'ın geri dönüş planı

2010-07-09 - 09:55:44 - Gerçek bir siyaset adamı İzzet Akçal

2010-07-08 - 09:59:48 - CHP’li İnce’den BDP’lilere bayraklı teklif

2010-07-07 - 15:56:22 - Halil Bakırcı; Görevimin başındayım

2010-07-07 - 14:07:03 - Halil Bakırcı nin ağzını bıçak açmıyor

2010-07-07 - 13:15:47 - Rize Belediye Başkanı’nın AKP’den ihracı isteniyor

2010-07-06 - 15:12:25 - Karadeniz ve GAP'ı buluşturacağız, YÖK’ü kaldıracağız

2010-07-06 - 14:47:38 - Özlenen tablo sürüyor

2010-07-05 - 22:03:34 - Milli Görüş’ün devamı AK Parti

2010-07-05 - 14:08:05 - Bahçeli CHP ile koalisyon yapacak mı

2010-07-04 - 19:58:02 - ''Bir birinizi oraya buraya davet etmeyi bırakın

2010-07-03 - 18:01:16 - Kılıçdaroğlu: Trabzon’u şampiyon yapacağız

2010-07-03 - 16:55:24 - Pamukoğlu iktidara yüklendi

2010-07-02 - 21:46:17 - Pamukoğlu Rize de

2010-07-02 - 11:58:28 - Mesut Yılmaz hangi partiye geçiyor?

2010-07-01 - 15:25:42 - Demokrat Parti'de kriz

2010-07-01 - 10:57:51 - Özal ve Yılmaz DP yönetiminde

2010-06-29 - 21:44:31 - Pamukoğlu Rize ye geliyor

2010-06-26 - 19:11:25 - Karal, Akpınar'da muhtarları dinledi

2010-06-25 - 14:19:53 - Bursa milletvekili Rize ye demir yolu istedi

2010-06-25 - 13:54:21 - Terörü İdam Temizler

2010-06-24 - 13:55:14 - Kılıçdaroğlu Rize'ye Geliyor

2010-06-23 - 20:13:34 - Rize'nin menfaati için ortak hareket etmeliyiz

2010-06-22 - 13:14:34 - Sarıgül CHP’ye desteğini açıkladı

2010-06-18 - 10:06:43 - ‘Ben dönene kadar partiye sahip çıkın’

2010-06-17 - 12:42:42 - Abülkadir Kart'tan Çarpıcı Açıklamalar

2010-06-17 - 12:22:05 - Merkez Sağ'ı sabote eden adam!

2010-06-16 - 16:15:53 - Demokrat Parti Liderini Arıyor

2010-06-13 - 18:25:02 - Başbakan Yılmaz'a Yüklendi

2010-06-13 - 10:53:05 - Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'nu bitirdi!

2010-06-11 - 22:03:28 - Karal" Rize açılışları başka sefere"

2010-06-11 - 13:50:47 - 'Ekonomiden Anlamayan Bir Başbakan Var'

2010-06-11 - 11:46:07 - Mesut Yılmaz Madenli`yi Ziyaret Etti

2010-06-10 - 21:03:39 - Referandum a hayir deyin!

2010-06-09 - 23:56:04 - Yılmaz öyle konuştu ki...!

2010-06-09 - 15:30:25 - Mesut Yılmaz Perşembe günü Rize’ye Geliyor

2010-06-08 - 20:32:00 - Başbakan Rize'ye geliyor

2010-06-07 - 20:28:48 - AK Parti Seçim Startını Rize'de Verdi

2010-06-06 - 23:06:43 - Çayeli’nde Muhtarlık Seçimleri

2010-06-05 - 20:13:25 - Gelen ihbar vurgunu ortaya çıkardı

2010-06-02 - 16:27:01 - İktidar Muhalefet Aynı Karede

2010-06-01 - 21:09:26 - Çayeli'nde CHP'den Sosyal Demokratlara çağrı

2010-05-29 - 20:39:35 - Karal Fırçaladı

2010-05-28 - 13:57:32 - Mehmet Çil Güven Tazeledi

2010-05-21 - 23:40:41 - Cemil Çolak'tan Ak Partiye Ver Yansn

2010-05-19 - 19:15:18 - DP’de Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz Rüzgarı Esiyor

2010-05-18 - 10:12:05 - Çilleri; ABD'de nabız yokluyor!

2010-05-17 - 22:52:02 - Pazar Belediyesi'ne MHP Ziyareti

2010-05-14 - 19:48:04 - Lütfi Çırakoğlu, Çayeli'nde İncelemelerde bulundu

2010-05-14 - 16:51:37 - Baykal'a CHP'den ilk eleştiri Ali Topuz'dan

2010-05-14 - 09:28:27 - Çiller geri mi dönüyor

2010-05-12 - 16:20:55 - Cindoruk'a Yılmaz Darbesi

2010-05-12 - 13:39:51 - Baykal'ın adayı Kılıçdaroğlu

2010-05-12 - 08:22:51 - DP olağanüstü kongreye gidiyor

EN ÇOK OKUNAN

Heyelanda Ölenler Uğurlandı
Heyelanda yaşamını yitiren 13 kişiden 6 sının cenazesi Çayeli’nde kılındı. devamı...

Cenazeler Bugün Defnediliyor
Rize'de sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenler bugün toprağa verilecek devamı...

THY’de Çalışan Rizeliler İftar’da Buluştu
Türk Hava Yolları(THY) çalışanları ve yeni kurulan TGS çalışanları iftar yemeğinde buluşturlar. devamı...

Şairler Vadisi Muhteşem İftarda Buluştu
Çayeli (Kültür Merkezi) Öğretmenevi bahçesinde ilk kez düzenlenen yemekli organizasyon dikkat çekti. devamı...

Rizespor Yasta..
Rize’de yaşanan sel felaketinde12 kişinin hayatını kaybetmesi Yeşil-Mavilileri derinden üzdü devamı...

EN ÇOK YORUMLANAN

Vekil Lütfi Çırakoğlu Çayeli nde
AKP Rize milletvekili Dr.Lütfi Çırakoğlu, Rize nin Çayeli ilçesinde esnafı ziyaret edip 12 Eylülde yapılacak re devamı...

Şairler Vadisi Muhteşem İftarda Buluştu
Çayeli (Kültür Merkezi) Öğretmenevi bahçesinde ilk kez düzenlenen yemekli organizasyon dikkat çekti. devamı...

Çayelili İmamdan Gürcülere İftar Yemeği
Madenli Beldesinde çay toplama amacıyla bulunan Batumlu 70 kadar gürcü işçilere iftar yemeği verdi. devamı...

İstanbul'da Rize’yi Yaşamak...
29 Ağustos Cuma akşamı ramazan etkinlikleri programı kapsamında Esenler Rizeliler Derneği muhteşem bir geceyle Es devamı...

Çayeli Müftülüğünden Geniş Katılımlı İftar Yemeği
Çayeli İlçe müftülüğü tarafından geniş katılımlı bir iftar programı tertip edildi. devamı...

GEÇEN YIL BUGÜN

Dereci Ailesinin Acı Günü
Çayeli eski esnaflarından Recep Ali Dereci Hakkın Rahmetine kavuştu. devamı...

MHP ve Ahmet Reyiz Yılmaz
Taka Gazetesi yazarı Zihni Ağırman yazdı. devamı...

'Güvence Hesabı'nızı unutmayın!
150 bin TL'ye kadar ödeme yapabilen “Güvence Hesabı”ndan vatandaşların haberdar olmadığı bildirildi devamı...

Yurtkur, rekor talebe yetişemiyor!
Fındıklı’da 200 kişilik öğrenci yurdu. devamı...

Pazar otobüsü Eskişehir'de kaza yaptı
Rize Pazar'dan hareket eden yolcu otobüsü Eskişehir'de tırla çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi devamı...

v2.0 © Copyright 2007 - 2009 ÇAY HABER - Tüm hakları saklıdır.
Künye  |   Sitene Ekle  |   Yazılım Geliştirme : Nurettin TOPAL