Türkiye’nin 7 ilinde 1000’e yakın kadınla buluşan Kız Kardeşim Projesi’nin Denizli’de başlayan 2017 eğitimleri Rize’de devam ediyor. Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı desteğiyle ve yerel paydaşların işbirliğiyle hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi’nin Rize ayağı 5-19 Nisan tarihleri arasında Rize Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınlara ulaşmayı hedefleyen ‘Kız Kardeşim’ projesinin 2017 yılı eğitimleri Denizli’nin ardından Rize’de devam ediyor.

Rize Ticaret Borsası (RTB) ve Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Coca-Cola ve Anadolu Vakfı’nın destekleri ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) işbirliği ile gerçekleştirilecek eğitimler kapsamında kadınlara farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak bilgiler verilecek. 5-19 Nisan tarihleri arasında Rize Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilecek eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlar katılabilecek.
BÜYEM’in alanında uzman eğitmenlerinin vereceği ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen Rizeli kadınlar, 3-4 Nisan tarihlerinde Rize Ticaret Borsası’na başvurarak, programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabilecek.

Proje kapsamında verilen eğitimler, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla katılımını hedefleyen kişisel gelişim eğitimleri ile iletişim, bireysel motivasyon ve etkili konuşma konularını içeriyor.

Bilgilendirme, başvuru ve kayıt kabul:
3-4 Nisan 2017 – Rize Ticaret Borsası
www.rtb.org.tr
Detaylı bilgi için:
desiBel Ajans – Deniz Yavuz, [email protected]
0 212 231 06 73- 0530 957 47 42

Editör: HABER MERKEZİ