Artvin’in Şavşat ilçesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu, Ardanuç ilçesine giderken özel harekat polisleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu. Yol kenarında barikat görülmesi üzerine bölge özel harekat polisleri tarafından terör şüphesiyle ateş altına alındı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars ziyareti sonrası Artvin’in Şavşat ilçesini ziyaret etti. Şavşat ziyareti sonrasında Ardanuç ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Yanıklı mevkiinde güvenlik gerekçesiyle özel harekat polisleri tarafından durduruldu. Yolda barikat tespit edilmesi üzerine bölge ateş altına alındı. Çatışma devam ediyor.

Kılıçdaroğlu: 'Allah’ın verdiği bir can o canda bu memlekete feda olsun'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Allah’ın verdiği bir can o canda bu memleket için feda olsun. Kimse endişe etmesin biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Vatandaşların kahrolsun PKK sloganlarıyla Artvin’in Şavşat ilçesi Kaymakamlık binasından çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına kısa açıklamada bulundu. Vatandaşlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı sevgilerini ve saygılarını sunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, 'Terörün acımazsızlığını biliyoruz. Sade yurttaşlarımız bununla çok yüz yüze geldiler. Genel Başkan olarak ben yüz yüze geldim. Her zaman her ortamda teröre karşı ortak mücadele noktasında azim ve kararlılığımızı sergilemeyiz ve göstermeliyiz. Terör bizi yıldıramaz, inandığımız davadan geri döndüremez. Allahın verdiği bir can o canda bu memleket için feda olsun. Kimse endişe etmesin biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz' dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından helikopterle Ardanuç’a geçti.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ