KERMESE (HAYIR ÇARŞISINA) DAVET

Çayeli Sahil Erkek Öğrenci Yurdu, Talebeler yararına 30 Mayıs Pazartesi - 4 Haziran Cumartesi günleri 08.00 – 22.00 saatleri arasında Çayeli Muhtarlar Derneği (Gaye Market Karşısı) düzenlenen Kermes açılıyor.

Bir Talebe de Siz Okutmak İstemez misiniz?

Sahil Yurdumuz, memleketimizi ve milletimizi aydınlık yarınlara ulaştırma gaye ve hedefi ile; milli ve ma'nevî değerlere bağlı, ecdâdımızın örf, âdet, gelenek ve göreneklerini bilen, geçmişi ile barışık, geleceğe sağlam bir zihin alt yapısı ile bakabilen ve bu güzel vatanın nâdide birer çiçeği olabilecek insanlar yetiştirmek maksadıyla kurulmuştur.

Bu amaç ve gaye çerçevesinde; bünyesinde barındırdığı talebelerin barınma, yiyecek, giyecek, yakacak ve hastalıkları hâlinde doktor, ilaç, hastane masrafları ile emsâli tüm ihtiyaçlarını karşılayıp onları her bakımdan koruyarak toplumumuzun daha kaliteli nesillerden oluşması için en üst seviyede bir çalışma yürütmektedir.

Sizlerde bu hayır çarşımızdan alış veriş yaparak geleceğimizin teminâtı olan gençlerimize destek olmak, imar edilen bu eşsiz Hizmette bir Öğrenci de Siz Okutmak istemez misiniz?

Bununla Beraber Kuran-ı Kerim başta olmak üzere diğer İslami ilimler de en güzel şekilde bu kurslarda öğretildiği gibi; Fen, Matematik, Sosyal Bilimler, Yabancı Diller, Bilişim gibi ders ve alanlar da Rize ve Çayeli’mizin en iyi eğitmenlerine ulaşılarak bu kurslarda ders olarak okutulur. Seminerler, eğitim programları periyodik olarak sürekli düzenlenir.

“Kermesimize Allah rızası için destek veren ablalarımıza, hanım kardeşlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. ‘Hizmet nimettir’ anlayışıyla hizmet kervanına katılarak katkı sağlayan herkesi (Tüm Çayeli halkımızı) davet ediyor, bir hafta açık olacak kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Not: Ev ve iş yerlerine servisimiz vardır. İrtibat telefon 0464 532 58 11 – 0533 738 50 80

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ