Bu sezon Çayelispor ile birlikte Rize’yi BAL liginde temsil edecek Kendirli Belediyespor, diş transferlerle birlikte ligde kalıcı olmak için işi şimdiden sıkı tutuyor.

Futbol Şube Sorumlusu Sportif Direktörlüğünü Musa Gör’ün üstlendiği Kendirli Belediyespor’a , Ahmet Tamrak Teknik sorumlu olurken, Yarımcı Antrenörlüğe ’de Samet Papaker, Alt yapı Antrenörlüğe de Ahmet Uzun getirildi.

Kendirli Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde Antrenörlerle birlikte 8 yeni futbolcuyla sözleşme imzalandı.

ALINIZ YENİ FUTBOLCULAR

Adı Soyadı                               Geldiği Takım     

Noğman Mumcu                      Kalkanderspor

İbrahim Yılmaz                       Kalkanderspor

Murat     Bayar                       Ç.Rizespor U21

Recep  Öksüz                         Derepazarıspor

Adem  Yılmaz                         Ardeşen Tunca

Mahmut  Öksüz                      Arhavispor (kaleci)

Mustafa Özgüney                    Arhavispor (Kaleci)

Emre   Güner                         Karspor 

Kendirli Belediyespor ayrıca iç transferde de mevcut futbolcularla yola devam edecek .

Temmuzun 25.de Salarha Kamp ve Eğitim Merkezinde kampa girecek Kendirli Belediyespor, 1 haftalık kamp döneminin ardından Derepazarı ilçe stadında antrenmanlara  devam edecek. Burada 4-5 takımla hazırlık maçı oynanacak.

Ağustos ayının 15’inde 2. Etap kamp dönemi için Erzurum Palandökende kampa girecek Kendirli Belediyespor, 2 haftalık kamp dönemin ardından hazırlıklarını tamamlamış olacak.

İmza Töreninde Kendirli Belediye Başkanı  Alaattin Serdar yaptığı açıklamada: Bölgesin de tek Belde takımı olan Kendirli Belediyespor, büyük bir başarıya imza atarak BAL ligine yükselip, bu sezon Rize ilini temsil edecek. Kendirli Belediyespor sadece Belediyenin takım değil ,tüm Kendirli halkını takımıdır. Maddi ve manevi yardımlarımız bundan sonrada devam edecektir.  Burada bulunan teknik heyet ve tüm futbolcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.

Kendirli Belediyespor Başkanı Halit Ak, imza töreninde yaptığı açıklamada: Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon inanarak, teknik heyet futbolcular ve taraftarlarımızla bütünleşerek bu büyük başarıya ulaştık. İşi şimdiden sıkı tutuyoruz 8 dış transfere imza attık, mevcut kadromuzu koruyup yeni oyuncularla iyi bir kaynaşma gösterip lige en iyi şekilde hazır olacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Kendirli Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Tamrak: Kendirli bir futbol Beldesi , buraya ekip olarak iyi şeyler yapmak için geldiğini ifade ederek, ilk etapta  genç ve yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmak için uğraş vereceklerini  ve Rizespor’a pilot takım olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Rizevizyon.com

Editör: HABER MERKEZİ