Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Pazar günü kendi evinde oynayacağı Torku Konyaspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp rahatlamak istediklerini söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yapılan haftalık basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, lige maç maç baktıklarını belirterek, şu an Torku Konyaspor maçını düşündüklerini ifade etti.

Şu ana kadar ligde iyi mücadele verdiklerini belirten Tütüneker, “Ligin dibinden kurtulmak çok kolay değil. Kazanmanız gerekiyor. Kayseri’den alınan üç puan moral ve psikoloji olarak bizi üst seviyeye taşıdı. Şu an Torku Konyaspor maçına bakıyoruz. Bu maçı da alırsak daha çok rahatlarız, ama henüz lig bitmemiş olacaktır. Geldiğimden bu yana Bursa ve Karabük maçı haricinde kaybetmedik. Devamlı galibiyet için oynadık. Şu an ligde bir adım öndeyiz. Tek hedefimiz Konyaspor maçıdır. Hazırlıklara başladık. Taraftarın bizi 90 dakika desteklemesini istiyorum. Kötü tezahürat oyuncumuzu da etkiliyor. Dolayısıyla futbolcu sahada istediklerini yapamıyor. Takım olarak ilk devre içeride daha çok puan alınmıştı. Şimdi deplasmanda daha çok puan aldık. Tekrar evimizde kazanmak istiyoruz” dedi.

“TAKIMDA REKABET VAR”

Lualua’yı Kayserispor maçı sonrası tebrik ettiğini söyleyen Tütüneker, “Antalyaspor maçının ardından sakatlık yaşayan oyuncumuz Kayserispor maçı ile tekrar sahalara dönerek görevini yaptı. İyi oyunundan katkısından dolayı kendini maç sonrası tebrik ettim. Bir tek o değil Orhan da uzun süre sonra forma şansı buldu. O da çok iyiydi. Bizim takımda rekabet var. Bunu da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Konya maçı çok önemli, ama hayati maç değil. Bunu kazanıp rahatlamak istiyoruz. Oynayan oyuncularımız bu takımı sahiplendi. Kolay değil biz öyle yada böyle deplasmandan 9 puan aldık. Düşmeye oynayan bir takım için önemli puanlardı. Takımda Görkem henüz sakatlığında aşama kaydedemedi. Engin de şu an sakat. Liban Abdi’nin de sakatlığı devam eden oyuncular arasında. Biz kimle olursa olsun ismi önemli değil, bütün futbolcularımız birbirinden değerli onlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ