İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle ile görev yeri değişen Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal için düzenlenen veda yemeğiyle uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde çıkartılan İçişleri Bakanlığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Ankara’nın Elmadağ ilçesi kaymakamlığına atanan Turgay Ünsal düzenlenen yemekli program ile uğurlandı.

Veda yemeğine Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, CHP Çayeli İlçe Başkanı Efe Kadıoğlu, MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark, İlçede bulunan daire amirleri, Hakim ve savcılar ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

DUYGULU KONUŞMA

Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan teşekkür konuşmaların ardından bir konuşma yapan Kaymakam Turgay Ünsal, konuşmasında duygulu anlar yaşadı. Kendisinin de bir Çayelili olduğunu belirten Kaymakam Ünsal, “yeni görev yerim Elmadağ’ında sizin için her zaman bir yerim vardır. Ben sizlerden ayrılmayacağım. Çayeli’nin ailem için ve benim için yeri bir başka olacak. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum, sizlerde hakkınızı bana helal edin” dedi.

ÇAYELİ’NİN ANAHTARINI VERDİ

Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, , Kaymakam Turgay ÜNSAL'a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi ve özel yaptırmış üzerinde ' Burası sizin eviniz. İlçemizin anahtarını siz değerli Kaymakamımıza vermekten onur duyuyorum' yazan 'Çayeli'nin Anahtarı” hediyesini verdi.

Programın sonunda Kaymakam Ünsal'a çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ