Ak Parti Çayeli İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Ak Parti Çayeli İlçe Başkanlığında yapıldı. 300 delegeden 178’nin oyunu alan Kasım Kuru tekrar başkanlığa seçildi.

Ak Parti Çayeli İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı 2. Olağan Kongresine, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı ve Partililer katıldı.

 

Açılık konuşmasını yapan Ak Parti Çayeli Gençlik Kolları Başkanı Kasım Kuru, “Ak Parti Gençlik Teşkilatı olarak 5 Yıl içerisinde çok yol kat ettiğimizi düşünüyoruz. Başbakanımıza yakışır bir teşkilat olmak için geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde yaklaşan Belediye seçimlerine Çayeli Gençlik teşkilatı olarak bizlerin hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şanlı ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımızın yarınları için sorumluluk duygusuna sahip her arkadaşımız inanıyoruz ki gücümüze güç katacaktır. Gençlik kolları olarak daha güzel bir Çayeli arzusu içinde olan bütün arkadaşlarımızı bu onurlu yolculuğumuza davet ediyoruz” dedi.

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır konuşmasında, “22 Temmuz seçimlerinde Rize’de Başbakanımızı adeta bir yenilgiye uğratma savaşında bulunanlar oldu. Ama bunu yapmak isteyenler başarılı olamamışlardır. Çayeli’nde olduğu gibi Rize genelinde Ak Parti rakiplerine fark atmıştır. Bu başarının en büyük mimarları Gençlik Kollarının azimli çalışmasının bir sonucu olduğunu düşünmekteyim” dedi.

Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, “Çayeli’nde teşkilatlanma olarak hazır bir parti olduğumuzu, yapılacak yerel seçimlerde Çayeli’nde teşkilatımızı hazırlayacağız. Gençlik Kolları Çayeli’nde yoğun bir şekilde çalışmakta, Kasım kardeşim bundan sonrada bu görevi layıkıyla devam edeceğine inancım tamdır” dedi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’de “ Ak Partili gençler olarak kendini geliştiren gündemi takip eden gençliğe ihtiyacımız var. Rize’de Ak Parti kadrolarının hiçbir yolsuzluğa, hırsızlığa karışmadan bir siyaset yaptıklarını belirten Katmer, Rize Kadın Kollarının Türkiye’de birinci olduğunu, bununda bizim için çok sevindirici bir olduğunu hatırlatan Katmer, Gençlik kolları olarak da bu hedefi yakalamak istiyoruz. Çayeli’nde gençlik kollarının çalışmalarının şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Kasım kardeşimizle daha iyi olacağına inanıyorum ”dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ