Rize Valisi Kasım Esen beraberinde İl Garnizon Komutanı Erol Çelik, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’la Çayeli Belediyesini ziyaret etti. Başkan Rıza Çakır ve Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı’ya baş sağlığı dileyerek bir süre görüştü. Bilindiği gibi bir süre önce Belediye Başkanı Rıza Çakır halasını, Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı amcasını kaybetmişti.

Vali Esen, bilindiği bir süre önce internetten 9 Mart İlköğretim Okulu’nun Okul Meclisi çalışmlarına katılmış. Bu olay ulusal basında geniş yankı bulmuştu.

Vali etkinlikte görev alan Öğretmenlere ve Okul Meclisi üyelerine teşekkür etmek için okula ziyaret etti. Vali Kasım Esen’i okulun girişinde okul meclisi üyeleri ve etkinlikte görev alan öğretmenler tarafından karşılandı. Vali Esen, Öğretmenlere öğrencilere hediyeler verdi. Kendisine Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Çayeli Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır tarafından okulun tarihçesi, okulun yaptığı çalışmalar ve Çayeli’ndeki okulların il düzeyinde kazandıkları başarılar hakkında bilgiler verdiler.

Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Vali ders yapılan bir sınıfa girdi. Sınıf öğretmeni Suna Hürremoğlu’ndan ders işleme metotları ile ilgili bilgiler aldı. Öğrencilerin isteklerini dinledi.

 

 
 

 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ