Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Karadeniz Vakfı Köprü İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliği içresinde 4-7 yaş grubuna yönelik Didar Tiyatrosu tarafından sahnelenen ' Kardan Adam' adlı çocuk oyunu İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sergiledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Ana-okulları ile Kreş öğrencilerin seyirci olarak katıldığı tiyatroda çocuk tiyatrosu 35 dakika sürdü. Didar sahnesi ekibi hazırladığı oyun ile çocukların hayal dünyasına uzanıp onlara keyifli ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar yaşattı. Tiyatro sonunda izciler ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildiler.

Rize Karadeniz Vakfı Eğitim Sorumlusu Bekir Tufan yaptığı açıklamada ' Kardan Adam tiyatro oyunumuzla oyunlar ve drama eşliğinde, çocuklarımıza ahlaki değerler vermek, duanın hayatımızdaki önemini anlatmak ve arkadaşlık kavramını çocuklarımıza aktarmayı amaçladık. Vakfımızın ücretsiz olarak sahnelettiği oyunumuza desteklerini esirgemeyen Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze Şükranlarımızı sunuyoruz.' dedi.

KARDAN ADAM TİYATROSU RİZE

KARDAN ADAM TİYATROSU RİZE

KARDAN ADAM TİYATROSU RİZE

Editör: HABER MERKEZİ