Ticaret Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Rize’nin Çayeli ilçesinden olan hemşehrimiz Fatih İslam Karaoğlu görevden alındı. Karaoğlu görevden alınmasıyla alakalı olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Karaoğlu açıklamasında;

2009 yılında Gümrük Müsteşarlığı Strateji Geliştirme Birimi Başkanı olarak büyük Gümrük Ailesinin bir parçası olmamızın üstünden yaklaşık 10 yıl geçti.

Daha sonra, 2011 yılında Gümrük ve Ticaret Ailesinin, 2018 yılında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte kurulan Ticaret Bakanlığı Ailesinin bir üyesi olmaktan her zaman onur duydum.

Bütün kamu idarelerinde bulunan ve örneğine çok az rastlanacak şekilde birbiriyle sürekli iletişim halinde bulunan Strateji Geliştirme Birimleri Platformunun bir üyesi olmak, burada Bakanlığımızı temsil etmek bir şerefti.

Bizi Strateji Geliştirme Başkanı görevine layık gören, sizlerle çalışma arkadaşı olma onurunu yaşatan, başta Sayın Bakanım Hayati YAZICI olmak üzere, birlikte çalıştığım bütün Bakanlarıma teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Allah bize, birim amirliği görevlerimiz boyunca, desteğini ve dayanışmasını esirgemeyen, dürüst ve çalışkan yol arkadaşları nasip etti. Büyük Milletimizin menfaatleri konusunda her zaman fikir birliğinde olduk. Hangi yolun takip edilmesi gerektiği konusunda anlaşamadığımız durumlarda, hep en iyi yolda karar kıldık.

Göreve atandığımız ilk günden itibaren, görevden alınacağımız bilinciyle çalıştık. Bize tevdi edilen emaneti, bir gün halefimize teslim edeceğimizi hiçbir zaman unutmadık. Görev süremiz boyunca tek kaygımız bize güvenenleri mahcup etmemek, arkamızda güzel hatıralar bırakmak oldu.

Yoğun çalışma temposu içinde kırdığımı düşündüğüm çalışma arkadaşlarımın her zaman gönlünü almaya gayret ettim. Ben üzerimdeki bütün haklarımı helal ettim, lütfen sizler de helal ediniz.

İyi hatırlanmak dileğiyle, Allah’a emanet olunuz.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ