AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize Ziraat Odası’na giderek burada yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya katılan Milletvekili Karal’ı Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri karşıladı.

KARAL: “DÜNYANIN UĞRAŞTIĞI LİDERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Dünyanın uğraşmaya kalkıştığı bir dünya liderinin hemşerileri çıkmamız gerektiğini söyleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Bu işin particiliği kalmamıştır. Artık bu iş ülkenin geleceği meselesidir. Türkiye’nin dünyada güçlü bir ülke olup olmaması noktasında karar aşamasındayız. Önümüzdeki süreç içerisinde 16 Nisan’da yapılacak referandumun getireceği değişiklikleri hala algılamayan, konuyu sıradan bir evetçilik hayırcılık rekabetine dönüştürme ve kısır çekişmesine boğan hemşerilerimizi aydınlatmamız lazım.” şeklinde konuştu.   

PALİÇ: “CUMHURBAŞKANIMIZIN MEMLEKETİ RİZE OLARAK BİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ”

Bir Rizeli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemizi ve geleceğini düşünmek gerektiklerini belirten Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Paliç “Türkiye geçmişte birçok koalisyon gördü; ancak hiçbiri süresini sonuna kadar kullanamadı. Bu sıkıntılardan kurtulmak için bizler elimizden geleni yapacağız. Bu hepimizin borcudur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne partili gözüyle bakmamak lazım. Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize olarak biz yakışanı yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ