Haber: İbrahim Bilgil

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Eşi Esma Bektaş; beraberinde Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş ve Rize Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aksu ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Bektaş, Şehit Aydın Bodur, Şehit Turgay Bal ve Şehit Polis Memuru Öztürk Dursun’un ailelerine yaptığı ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede; “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan şehit düşen kahramanlarımıza çok şey borçluyuz. Bu yüzden herhangi bir ihtiyaçlarında devlet olarak her zaman yanlarında olmak zorundayız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet ve gazilerimize de minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri de Vali Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek; “Bizler, devletimizin ve sizlerin sayesinde kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmiyoruz” şeklinde ifadelerde bulundular.,

Editör: HABER MERKEZİ