Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, “2017 Referanduma giderken hiç bir şey eşit değil” dedi.

CHP ilçe başkanı Kadıoğlu, “2017 Referanduma giderken hiç bir şey eşit değil. Neden derseniz. HAYIR pankartları her akşam Çayeli’nde kesiliyor. Savcılığa baş burduk sağolsun emniyet güçleri kısa zamanda iki kişiyi tespit etti ama HAYIR oyu verenlerin ayaklarını bağlamışlar gel şimdi yüz metre koşalım bu şimdi adil bir yarışmıdır? “

Kadıoğlu, “Birde bizi nerdeyse Fetocu ilan edecekler. CUMHURBAŞKANI birşey dedi ‘ben ne aldattım ne aldandım ‘ bu ne demek oluyor. Yani ben fetoyu hem yargıya hemde askeriyeye bilerek ve isteyerek mi yerleştirdim diyor.  Ama 8 ay önce ‘beni Allah ve Halkım affetsin aldatıldım, kandırıldım ‘ demedi mi? Şimdi bu ne demek oluyor ben bunu dini bütün halkıma sormam gerekiyor. CHP ye gösterdiğiniz itinayı birazda oy verdiğiniz bu akp ye gösterseniz . Size ne söylediyse inandınız Eyvallah ama Salih Müslüm'ü kırmızı halılarla karşıladı bir bildiği vardır dediniz, Apo'nun mektubunu okuttunuz, Apo'nun posterlerini ve sözde Kürdistan bayrağı denilen paçavrayı kanunla serbest bıraktınız, analar ağlamasın dediniz ama aynı yolda yürüdünüz. Anlı secdeye değenden terörist olmaz dediniz Esat ile tatile çıktınız, komşularla sıfır sorun dediniz ama hayal, CHP  bir çivi mi çaktı dediniz ÇAYKUR'u varlık fonuna devredip ipotek gösterip kredi alma yolları arıyorsunuz. 14 yıldır sizden önce yapılanları sata sata bitiremedin. Sonra üretmeden yol yaptım köprü yaptım diyorsunuz...”

Aslında herşey bir yana bu Referandum bir siyasi parti olayı değildir diyen Kadıoğlu, “Bu tamamen rejim değişikliği, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğiyle ilgili, onların haklarını onların geleceklerini tek bir kişi devretmemiz korumamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak HAYIR diyen de EVET diyen de bizim . Bu referandumu kan davası yapmadan milleti bir birine kırdırmadan bir arada götürelim. Tüm Çayeli halkını sağduyuya davet ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ