CHP Çayeli İlçe Başkanı Efe Kadıoğlu 2017 yılı mesajında gelecek ile ilgili iyi niyet dileklerini iletti.

 CHP İlçe Başkanı Kadıoğlu, “2017 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Özellikle dünyada yaşanan savaşların bittiği, Suriye’deki savaşın durması için atılan imzaların kalıcı olması dileklerimizi iletiyorum.”

Kadıoğlu mesajında “yeni yıl yepyeni umutlar, yeni hayaller ve yepyeni bir başlangıç demek. Önümüzde bizlerin, ailelerimizin, ülkemizin ve insanlığın geleceğini belirleyecek yepyeni günler var. Bizi yeni hedeflere taşıyacak yeni bir yolculuk başlıyor. 2017 yılına girerken birçok zorluk önümüzde dursa da büyük bir umutla geleceğe bakıyoruz. Çünkü bizler, ‘imkânsız denilenlerin mümkün, hayal denilenlerin gerçek’ olduğunu gösteren bir tarihe sahibiz” şeklinde konuştu.

‘2016 ÇOK ZOR YIL OLDU’

Kadıoğlu, “Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla, bireylerin olduğu kadar, ulusların ve ülkelerin de geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırmaktadır. Önümüzde sadece yeni günler değil, kendimizin ve ülkemizin kaderini değiştirebilecek yepyeni fırsatlar, yeni kararlar var. Kuşkusuz ülkemiz ve dünya yönünden önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl geçirmişiz, ancak 2016 yılında ülkemizde neler yaşandığına baktığımız zaman acı verici manzaralarla karşılaşıyoruz”

‘2017 DE MUTLU BİR ÜLKE DİLİYORUZ’

Kadıoğlu “yakın bir geçmişe kadar terörizmden ciddi şekilde etkilenmiş olan Türk Ulus’unun yüreğinde terörün yol açtığı derin yaralar tazeliğini korurken, bütün bunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş dünyada etkin bir ülke olarak öne çıkmasını sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize övünecekleri bir ülke bırakmak, aydınlık yarınlar hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. 2017 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşılması için daha çok çaba göstermeliyiz diyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ