CHP Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, önümüzde yapılacak olan anayasa referandumu ile ilgili hayır oyu kullanacaklar vatandaşa teröre destek verenlerle bir tutulmak isteyenlere tepki gösterdi.

CHP Çayeli İlçe Başkanı Kadıoğlu, “Hayır diyenleri terörist ilan eden Sayın Cumhurbaşkanı ve Binali Yıldırım'a CHP Çayeli İlçe Başkanı Olarak Hayır Diyorum. Teröristlerle çatışan biriyim askerliğimi Diyarbakır Lice'de komando olarak yaptım. Teröriste yataklık edenler bellidir” dedi.

Kadıoğlu açıklamasında;

“Oslo'da İngiliz hakimliğinde PKK ile masaya oturanlar Silopi'de mahkeme çadırları kurulup PKK'lılara özgürlük savaşçıları dedikleri halde pişmanız diyin biz sizi affedeceğiz. Onlar aksine üniformalarıyla oturup biz özgürlük savaşçısıyız gibi konuştular ve yine affedildiler. Doğuda Hendek kazan pkklıları valilere görmezden gelin diyenleri ve oraları cephanelik yaptıranlar CHP iktidarımıydı. Dolmabahçe'de HDP'lilerle kim oturup anlaştı oda mı CHPydi. Yıllarca Apoyla görüşüp halka İmralıyla görüşen namuzsudur diyen. Apo bizim ufkumuzu açıyor diyen Orta Doğuya şekil veriyor fikirlerinden faydalanıyorlar ve Apo'nun posterlerini suç olmaktan  çıkaran AKP hükümetidir sözde PKK bayrağı olan paçavrayı suç olmaktan çıkaran AKP hükümetidir. Apo istemiyor diye NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE tabelalarını Diyarbakır sokaklarından törenle sökenler T.C'yi kurumlar önünden kaldıranlar AKP'dir. Diyarbakır meydanında Apo'nun mektubunu okutup Şaban Perver vatan hayiniyle Türkiye'ye terörist diyen kol kola miting yapanlar utansın kimdi bunlar. 2010 referandumuna PKK da evet dedi Apo da evet dedi FETO da evet dedi ve 2010 referandumundan sonra fetoyla kucak kucağa olup uydurma Ergenekon ve balyoz davalarını öne sürerek askeriyemizi paramparça edip içeriye FETÖcu olan sözde asker olan yavşakları yerleştirdiler. Biz Mustafa Kemal ATATÜRK yolunda giden Misak-ı milli sınırlar içinde ulusal bütünlüğümüzü savunan biz ATATÜRK milliyetçileri yıllarca bunların kumpas olduğunu söyledikçe AKP'nin ileri gelenleri Türkiye bağırsaklarını temizliyor diyordular devletin en mahrem yeri olan kozmik odaya girdikleri zaman bunları söylüyordular. Şimdi ben soruyorum ÇAYELİ İLÇE BAŞKANI HIZIR KADIOĞLU olarak

1-Şimdi PKKyla kim oturudu kim anlaştı.

Burada gerçek ülkücü ve gerçek cumhuriyetçiler hayır diyor.

2- FETOyla kim kol kola girdi devletin içine kim yerleştirdi.

Biz senelerce FETÖnun cıa ajanı olduğunu Saidi  Nursi'nin İngiliz köpeği olduğunu  yıllardır söylüyoruz ama şimdi bize eveti savunamadıkları için bize fetö hayır dediği için biz evet diyoruz pkk hayır dediği için biz evet diyoruz diyorlar oysaki kendi getirdikleri anayasa paketine hayır deme şansları var mı o zaman niçin getirdiler bu paketi. Getirdikleri bu anayasa paketini Türkiye için özgürlük yerine dikdatörlük getirdiğini saklamak için bu argümanlara başvuruyorlar bu parti meselesi değil Türkiye cumhuriyetinin beka meselesidir. 15 yıldır Türkiye Cumhuriyetini sanki bir başkası yönetir gibi AKP hükümetinin mazeretleri hiç bitmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi tek partilikten çok partiliye geçmiştir. AKP iktidari çok partililikten parti devletine geçmeye çalışıyor bu yüzden halkımızı sağduyuya davet ediyorum hayırcılar terörist değildir FETÖcu değildir. Hayırcılar devlete demokrasiye ülkenin eyaletlere bölünmemesine sahip çıkıyor. Bundan dolayı tek adamlılığa hayır diyor. Ayrıca  HDPli Altan TAN evet diyor HDP hayır deseydi Meclis'e gelip red oyu kullanırdı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ