Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, 24 Haziran seçimi öncesi açıklamada bulundu. Kadıoğlu, “Seçimlere giderken herkesi sol duyguya çağırıyorum. Birlik beraberlik içinde kimseyi incitmeden seçimlerden hayırlısı ile çıkalım” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “Ancak AKP liler her mitingde CHP'yi PKK ile barlık olmakla ve Feto ile ortak çalışmakla suçluyor. Yahu kardeşim siz akıl tutulması yada geçici hafıza kaybı mı yaşadınız merak ediyorum. Siz kendı demediniz mi 'devlete sızmalarını bız sağladık önlerini biz açtık', Feto'lan fotoğraf çektiren ya sizin millet vekili oluyor, ya size aynıdaş rektör ya sizin köpeğiniz olmuş genel mudur yada sizi ayakta alkışlayan general. Yine Feto'lan iş birliği yapıp Askeriyeyi çökerttiniz ve sonuç darbe feto tarafından yapıldı.”

Kadıoğlu, “Gelelim PKK ya yine AKP iktidarı Silopi'de çadır mahkemeleri kurup teröristleri aklamadı mı, Oslo'da İngiliz hakimleri ile görüştünüz her akşam TV kanallarında İmralı ile görüşmeler devam ediyor diye haber yapıp apo pıçı yalnız kalmasın diye yanına istediği isimleri kim gönderdi. Davullarla zurnalarla kendi ülke sınırlımızdan teröristlerin geçmesine izin verip sınırda yeni bir oluşuma müsaade etmediniz mi, Kandil'e görüşmeye gidenlerle mektup yolamadınız mı valilere emir verdirip, teröristleri görmezden gelin, kışladan askeri karakoldan polisi çıkarmadınız. Kırmızı bültenle aranan, daha öncesinde ülkemize girmesi yasak olan Şivan Perver ile Diyarbakır'da Kürtçe şarkılar söylemediniz mi? Apoya sayın demek suçken sız suç olmaktan çıkardınız. Apo posterleri PKK paçavrasını suç olmaktan çıkardınız. Diyarbakır da yıne mitingde Güney kürdıstan derken salıh muslımı Ankara da kırmızı halılan karşılamadınız mı bu yermezmiş gibi pkk paçavrasını Ankara'da Türk bayrağının yanına göndere çekmediniz mı? Böyle örnek çok var. En son olaraktan şehit düşen bir çocuğun ardından ailesini ve kendisini siyasete alet ettiniz Şehit Eren Bülbülün ailesine yaptırdığın evi reklam yaparak teslim ettin insan utanır. Bilir misin bilmem ama Müslümanlıkta bir ekin verdiğini diğeri görmemeli derler. Şimdi ben soruyorum kim PKK nın yanında bunların hepsini yapan bir parti var. AKP, feto ve PKK yı koruyan ve kollayan devlete sızdıran. Biz CHP ye çamur atıyorlar ama o çamur bize bulaşmaz merak etmeyin. Herkese Saygılar diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ