İYİ Parti Çayeli ilçe teşkilatı Ankara’da yapılan 1. Olan genel kurula çıkarma yaptı.

İYİ Parti’nin 1’inci Olağanüstü Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultaya tek aday olarak giren Meral Akşener, yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçildi. Çayeli ilçe teşkilatı da kongreye katılmak için Ankara’ya gitti.

AFİŞ KONGRE SALONUNA ALINMADI

İYİ Parti Kurultayı için çeşitli kentlerden Ankara’ya gelen yurttaşlar, sabahın ilk saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu’nu doldurdu. İçeriye giremeyen yurttaşlar ise salonun etrafında kurultayı takip etmeye çalıştı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Kurultay için Ankara’da Kurultay salonuna gelmek isteyen yurttaşlar çeşitli arama noktalarında arandıktan sonra salona girebildi. Çayeli ilçe başkanlığının hazırladığı “Meral Geldi Moral Geldi İktidarın Sonu Geldi” yazılı pankart kongrenin yapıldığı salona alınmadı.

KALYONCU: İLÇEMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı için Çayeli’nden partililer kongre katılmak için Ankara’ya gitti. Rize üst kurul delegesi Selman Kalyoncu bir açıklamada bulundu. Kalyoncu, “ Çayeli siyasette öncü bir ilçe. Çok büyük devlet adamları yetişltirmiş ilçenin insanlarıyız. Bu ilçeye yakışan şekilde bir siyaset yapmak zorundayız. İyi Parti de bunu dikkate alarak en güzel şekilde insanları bir araya getirerek Ankara’ya Çayeli’ni temizletmeye gittik. Ankara delegesi olarak ilçemi en güzel şekilde temsil edeceğim. Kongremize katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum“ şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ