İYİ Parti Çayeli’nde Milletvekili adaylarının katılımıyla iftar yemeği verdi.

Türkiye’de yeni kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarına hız veren İYİ parti açıklanan erken seçim kararının ardından seçim çalışmalarına başlayarak adaylarını belirlediler. Rize’de Hızır Keskin, Kürşat Hacısüleymanoğlu ve Ayşegül Özyanık aday oldu.

İYİ Parti seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Çayeli ilçesinde seçim çalışması yapıldı. Sokak ziyaretleri yapılarak esnaf ve vatandaşla bir araya gelen adaylar parti çalışmaları anlatıldı. Daha sonra akşam Şeref Turizm tesislerinde Çayeli ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekili adayı Hızır Keskin’in destekleriyle iftar yemeği verildi. Yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğine İYİ Parti milletvekili adayları Hızır Keskin, Kürşat Hacısüleymanoğlu, Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Rize il yöneticileri, Çayeli ilçe başkanı Metin Şahinkaya, CHP Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, Üst kurul delegesi Selman Kalyoncu ve çok sayıda partili katıldı.

Neşe içinde geçen yemeğin ardından milletvekili adaylarının yaptıkları konuşmaların ardından program son buldu. Daha sonra Milletvekili adaylarıyla partililer Büyükköy beldesinde İYİ parti belde başkanlığının açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Milletvekili adayları ve İl ve İlçe yöneticileri bir araya geldiler ve seçim çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundular.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ