24 Haziran da yapılacak genel seçimler öncesi partilerde aday adaylıkları için müracaatlar yapılıyor. İYİ Parti Rize milletvekilliği için aday adaylığı açıklayan Avukat Ayşegül Özyanık Çayeli ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Rize milletvekili aday adayı olan Avukat Ayşegül Özyanık, ilk seçim çalışmasına Çayeli ilçesinden başladı. İYİ Parti Çayeli ilçe teşkilatını ziyaret eden Özyanık, burada Çayeli ilçe başkanı Metin Şahinkaya, ilçe başkan yardımcısı Muzaffer Abay, Rize il üst kurul delegesi Selman Kalyoncu, İl Başkan Yardımcısı Mehribe Köksal, partiler ve çok sayıda bayan tarafından karşılandı.

Çayeli’ndeki gördüğü ilgiden ötürü hayli memnun kalan İYİ Parti Rize milletvekili aday adayı Özyanık, burada yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz Perşembe günü İYİ Parti Rize milletvekilliği için aday adaylık müracaatımı yaptım. Adaylık aklımda olan bir şey olmamasına karşın gelen teklifler ve partimizin ülke için üslenmiş olduğu misyon beni bu kararı almaya yöneltti. Bizde bu yolda başımızla beraber gövdemizi taşın altına koyduk. Bir kadın olarak bu hareketin içinde kadın genel başkanın arkasında olmak istiyoruz. Bugün burada Siyasette öncü ilçe Çayeli’nde olmaktan hayli memnun kaldım. İlk ziyaretim Çayeli. Teşkilatımız ve bayan arkadaşlarımız bizlere güzel bir karşılama tertip ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her şey çok daha iyi olacak diyorum.”

 

Editör: HABER MERKEZİ