Rize'de konaklayacak güvenli bir mola noktası bulamayan kampçılara İtfaiye Müdürlüğü sahip çıkarak kapılarını açtı.

Rize'de konaklayacak güvenli bir mola noktası bulamayan kampçılara İtfaiye Müdürlüğü sahip çıkarak kapılarını açtı. İtfaiye bahçesine çadır kuran gençler, duş ihtiyacını da itfaiye hortumuyla giderdi.

Çadırlarıyla Karadeniz turuna çıkan Recep Alçamlı ve arkadaşları Rize'de konaklayacak uygun bir yer bulamayınca, İtfaiye Müdürlüğü'nün kapısını çaldı. İtfaiye görevlileri, genç kampçıların isteğini geri çevirmedi.

Gençler, çadırlarını sevinçle itfaiye bahçesine kurdu. Duş problemlerini de ilginç bir şekilde çözen gençler, itfaiye hortumuyla birbirlerini yıkadı. 'CampRail' isimli sosyal medya sayfasında görüntüleri paylaşan Recep Alçamlı, 'Bizi kırmayıp geceyi bahçelerinde geçirmemize izin veren Rize İtfaiyesi'ne teşekkürler. Bahçelerinde kamp atmamıza izin veren Rize itfaiyesinde hizmet bitmiyor. Hortuma da bir şey demediler' ifadeleriyle itfaiyeye teşekkür etti.

Kampçı gençlere kapılarını açan İtfaiye Müdürlüğü'ne, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kampçı da görüntülerin altına yorum yazarak teşekkür etti.

İtfaiye hortumuyla duş keyfi

İtfaiye hortumuyla duş keyfi

İtfaiye hortumuyla duş keyfi

İtfaiye hortumuyla duş keyfi

İtfaiye hortumuyla duş keyfi

Editör: HABER MERKEZİ