Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Çayelispor olağanüstü kongresini yaparak mevcut başkan Tarık Yelkenci ile yola devam kararı aldı.

Tek liste halinde gerçekleşen Çayelispor kongrede geçen yıl başkanlığa gelen Tarık Yelkenci yeniden başkan oldu. Çayelispor Cem Ketenci Sosyal Tesisi toplantı salonunda yapılan kongrede divan seçimi yapılamasından sonra gündem okunup mali raporlar ibraz edildi. Daha sonra yapılan oylamada tek liste veren mevcut başkan Yelkenci yeniden seçildi. Yelkenci’nin geçen yılki yönetiminde bulunan 4 isim değişirken, diğer yöneticiler yerini korudu.

BORCUMUZ YOK!

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yelkenci, “geçen sezon zor şartlarda kurduğumuz yönetimimiz ile bir bütünleşme örneği göstererek takım olmak için mücadele ettik. Geçen sezon 500 bin liraya yakın bir masraf yaptık. Çok şükür ki Çayelispor’un kimseye borcu bulunmamaktadır. Biz aldığımız paraları herkes ile paylaşacak kadar şeffaf bir yapı oluşturduk. Çayelispor’un bir lirasını bile hesap ederek hareket ettik. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Bize bu konuda herkes güvenebilir. Geçen sezon gurubumuzda bulunan ve bizden çok daha masraf yapıp çıkamayan takımlarda oldu. Bu lig çok masraflı bir lig olmasına karşın TFF’den gerekli destek alınamamaktadır.

HEDEFSİZ BİR ÇAYELİSPOR OLMAZ

Biz bu zor şartlarda da olsa elimizi taşın altına koyarak bu sezonda üst sıraları zorlayacak Çayelispor’a yakışır bir takım kurarak mücadele edeceğiz. Bizi Çayeli halkı sporseverler yalnız bırakmasınlar” şeklinde açıklamada bulundu.

Kongre üyelerin dilek ve temennilerini belirterek başkan ve yönetime sordukları soruların ardından son buldu.

 

İŞTE YENİ OLUŞAN ÇAYELİSPOR YÖNETİM LİSTESİ

1-TARIK YELKENCİ

2-GÜNGÖR SARI

3-MEHMET ALİ MERT

4-SEDAT ABANOZ

5-ZİYA GÜNAYDIN

6-EMRE GÜNAY

7-SÜLEYMAN HİLMİ DAYI

8-MEHMET BALTACI

9-KADIR ENGİN

10-ALİ HAYDAR AKTAŞ

11-İBRAHİM SARI

12-MUHAMMET YILMAZ

13-AHMET KASAPOĞLU

14-CEVAT YILDIZ

15-MUHAMMET KÖSE

16-ZEKİ KARAOĞLU

 

Editör: HABER MERKEZİ