Ali Eyüboğlu bugün köşesinde Acun Ilıcalı'nın yeni projelerine yer verdi. Eyüboğlu'nun yazısı şöyle; TV8, Star TV'den transfer ettiği “Kaçak Gelinler”in ilk bölümünü yayınladı önceki akşam... Dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, bu nedenle bir yemek düzenledi. Taksim'deki yemekte, “Kaçak Gelinler”in 15'inci, TV8'deki ilk bölümünü, dizi ekibi ve TV8 yönetimi birlikte izledi.

Yemekte Acun Ilıcalı'yla TV8'de yaptıklarını ve yapacaklarını konuştum.“Yetenek Sizsiniz Türkiye” ve özellikle de “O Ses Türkiye” ile TV8'in ekim ayında yaptığı reyting sıçramasının Acun ve ekibini acayip mutlu ettiğini belirteyim.

Acun'u tebrik ettim, hem bu reyting başarısı hem de MFÖ'den Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'u “O Ses Türkiye”de jüri üyesi yaptığı için. Müthişler... “O Ses Türkiye”nin TV8'i AB'de gün birincisi yapmasının en büyük etkeni onlar.

Mazhar ve Özkan'ın beklediğinin çok üstünde performans sergilediklerinin altını çizen Acun, TV8'de yapacağı hamleleri şöyle sıraladı:

Gündüze 4 yeni proje

 “100 seyirciden 1'inin izlediği bir kanala 70 milyon dolar verip aldım. TV8'i Türkiye'nin en çok izlenen üç kanalından biri yapacağımı açıkladım. Yeni yayın dönemi başlayalı daha bir ay oldu ve tablo ortada. (Prime Time AB: 1'inci Kanal D, 2'nci FOX, 3'üncü Star TV, 4'üncü TV8.)

Yakında yayına sokacağımız programlarla TV8, Kanal D'nin ardından ikinci kanal olur.Prime time'lık dört programı gündüz peş peşe yayınlayacağız bu ay. Saat 16.00 gibi 'Ver Fırına' (20 Ekim) başlayacak. Onu Erol Evgin'in sunacağı 'Aileler Yarışıyor' (27 Ekim) takip edecek. Ardından Hülya Avşar'ın psikolog Mehmet Şakiroğlu'yla yapacağı program (13 Ekim) ekrana gelecek. PT1'den önce de 'Ütopya' (27 Ekim) adlı yarışma.”

“Kaçak Gelinler” TV8'in ilk dizisi ama devamı gelecek.

'Pahalı dizi devri bitecek'

 Acun, “Kimyamız acayip tuttu. Onunla çok güzel işler yapacağız” dediği Birol Güven'e de “Home Officeadlı bir dizi çektirecek.

 “3 Adam”ın yıldızlarının yazıp yöneteceği sitcom'u da ocakta ekrana getireceklerini söyleyen Ilıcalı, “Göreceksin, bölüm maliyeti 700-800 bin lira olan diziler dönemi bitecek. Başrol oyuncularının bölüm başına 70-80 bin lira kazandıkları diziler yerine cast ve prodüksiyon maliyeti daha ucuz işler çekilecek” dedi.

Saba Tümer'in nasıl bir programla TV8 ekranına döneceğini de sorduğum Acun'un yanıtı şu oldu: “ABD'de izleyip beğendiğim 'Hollywood Game Night' adlı formatı yaptıracağım Saba Tümer'e. İçlerinde birer ünlünün bulunduğu üçer kişilik iki ekibin yarışacağı bir program. Taraflar birer oyun oynayacak ve kazanan ekip, bir ünlüyle yemeğe çıkacak.”

Editör: HABER MERKEZİ