Beyoğlu'nda şiddetli yağış sokakları göle çevirdi. Vatandaşlar ve araçlar aniden bastıran yağmur nedeniyle ilerlemekte zorlandı.

Taksim ve çevresinde şiddetli yağmur etkisini gösterdi. Yağmur sebebiyle sokaklar ve caddeler göle döndü. Yağmur trafiği olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar duraklara ve iş yerlerinin önlerine sığındı.

15'inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında İstiklal Caddesi'nde planlanan festival yürüyüşü, yağmur engeline takıldı. Yabancı ülkelerden gelen çok sayıda dansçı, sağanak yağışla birlikte kapalı mekanlara sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 15'inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında farklı ülkelerden gelen çok sayıda yabancı misafirin Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yapacağı festival yürüyüşü yağmur engeline takıldı. İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağıştan nasibini alan yabancı dansçılar, yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağmurun bastırtmasıyla kapalı alanlara kaçışan dansçılar yağmurun dinmesini bekledi.

Yağmur nedeniyle ıslanan dansçıların, giydikleri özel kostümleri kurutmaya çalıştığı görüldü.

YAĞMUR ÜSKÜDAR’DA DA ETKİLİ OLDU

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış Üsküdar’da vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul’da öğlen saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi.

Editör: HABER MERKEZİ