İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bayram tatili vesilesi ile geldiği baba ocağı Çayeli'nde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren YELKENCİ, İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek;” İstanbul gibi metropol bir şehirde çalışmak insanı gerçekten yoruyor. 160 bin öğretmenin, 3 milyon öğrencinin eğitim sürecini idare etmek gerçekten zor. Ekip arkadaşlarım ile birlikte mesai mefhumu olmadan çalışıyoruz. İstanbul’da eğitim alanında yapacak daha çok işimiz var. Bu yoğun çalışma temposu arasında kendimize ve ailemize vakit ayırmak gerekiyor. Ramazan bayramı vesilesi ile baba ocağı Çayeli’ne geldik. Bayram tatilini eşimizle, dostumuzla büyüklerimizle birlikte geçirdik. Çokta iyi oldu dinlendik. Bu vesile ile üniversiteden arkadaşım İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’i de ziyaret ettik. Hem üniversite anılarını hem de ilçede eğitim alanında yürütülen çalışmaları konuşma imkanı bulduk. Çayeli’nde eğitim alanında yürütülecek her çalışmaya destek olmak isteriz, bugüne kadar da olduk, bundan sonra da desteğimiz devam edecek” dedi.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’de ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek “Ömer Bey’in ziyareti bizleri mutlu etti. Hemşerimizin İstanbul ‘da olması bizlere gurur veriyor Sayım müdürüm bizlere her konuda destek oluyor. Kendilerine Çayeli eğitim camiası adına teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ