Yataktan düşerek hastaneye kaldırılan 80 Yaşında ki kadın bir şeyin yok diye gönderildiği evinde 20 gün sonra kalçasına kırık çıktı.

Yataktan düşen 80 Yaşında ki Safiye Taylan götürüldüğü hastanede yapılan muayenesinde “ Bir şeyin yok” diye gönderildiği evinde kontrola gittiğinde kalçası kırık çıktı.

Çayeli ilçesinde yaşayan 80 Yaşındaki Safiye Taylan yataktan düşmesi sonucu ağrısının olması ile kaldırıldığı hastaneden bir şeyin yok diye gönderildiği evinden 20 gün sonra hastaneye gidince kalçası kırık çıktı.

Çayeli ilçesinde yaşanan olayda 4 Temmuz tarihinde yataktan düşerek ağrı çeken 80 Yaşında ki Safiye Taylan Çayeli Devlet hastanesine kaldırıldı. Hastanede çekilen filimleri sonrasında birşeyi olmadığına dair kendisine bilgi verilmesi ve ağrı kesici verilerek evine gönderildi. Bayram da kendisini ziyarete gelen kardeşinin oğlu İsmail Hakki Çiftçi halasının iyileşmediğini görünce bayram sonrası yaşlı kadını Araştırma hastanesine götürerek muayene ettirdi.

     Kalçası kırık

 İsmail Hakkı Çiftçi “Halamı kontrola getirdik, çekilen film ve tomografiden sonra sağ kalça başında belrigin kırık olduğu ortaya çıktı. Doktorlar hemen ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Halam zorunlu olarak acı çekmiş ve ehliyetsiz doktorların yaptığı muayenenin acısını halam çekti. Çayeli bürokratları Çayeli festivalı için gece gün harcamaktansa hastaneye ehli insanları getirsinler” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ