MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz yayınladığı bayram mesajında, 'İslam Aleminin huzuru için her türlü fedakârlığı göstermeliyiz.' dedi.

 

Bugün yeniden kavuşmak için on bir ay daha hasret ve özlem çekeceğimiz bolluk ve bereket ayı Mübarek Ramazan’ın son gününe ulaşmakta ve Ramazan Bayramını idrak etmekteyiz. Ancak gerek Ülkemiz gerekse İslam Alemi bir kısım vatan toprağının bölücü eşkıyaya teslim edilmiş bulunması, Irak Türkmenelinde yaşanan vahşet, Gazze’de İsrail’in dünyanın gözü önünde yaptığı katliam ve zulümler nedeni ile buruk ve hüzünlü bir şekilde Ramazan Bayramını karşılamaktadır. Tüm bunlar karşısında hain ve zalimlere karşı birlik ile beraberlik içinde olmalı, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin refahı ve bekası, İslam Aleminin huzuru için her türlü fedakârlığı göstermeliyiz.

Bolluk, bereket, yardımlaşma, bağışlama, esirgeme, sabretme, duygularının pekiştiği, yoksulun, kimsesizin, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların hatırlanmasına vesile olan Mübarek Ramazan ayının sonunda, bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu Türk Milleti olarak buruk bir şekilde yaşıyoruz. Bayramlar Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen geleneklerinin en güzel yaşandığı günlerdir.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz.

Bu mübarek günlerde Ülkemizde ve Dünya’nın başka yerlerinde, hazin Türkmen Ellerinde ve Gazze’de bizim kadar şanslı olamayan kardeşlerimizin olduğunu bir an olsun hafızamızdan çıkmamalıdır. Hain, zalim ve işbirlikçilere karşı birlik ve beraberlik içinde olmalı, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzuru için her türlü fedakârlığı göstermeli Soydaşlarımıza, Müslüman Kardeşlerimize yapılan saldırıların ve acıların bir an önce son bulması için elimizden geleni yapmalıyız.

Ramazan Bayramından sonra ise Türk Milleti’nin önüne belki de Cumhuriyet Tarihinin en kritik seçimi için 10.Ağustos Pazar günü seçim sandığı gelecektir. Tüm dualarımız bu seçimden öz be öz Türk Evladı, İslam Âlimi, Değerli Bilim İnsanı, Türk Milleti’nin Adayı Sayın Ekmeleddin İnsanoğlu’nun, ülkemizin geleceği, birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetimizin Kurucu İradesinin devamı ama her şeyden önce biz Rizelilerin çocuklarının ve torunlarının yarın bölünmüş ve parçalanmış bir Türkiye manzarası, Barzani isimli çete reisine bağımsız Kürdistan çatısı altında peşkeş çekilmiş harap edilmiş Türkmeneli resmi, Rum’a teslim edilmiş Kıbrıs fotoğrafı, Yunan’a bırakılmış Ege görüntüsü ve büyük İsrail’in insafına terk edilmiş yakılmış,yıkılmış bir Filistin felaketi karşısında, “biz Rizeliyiz demekten utanmamaları için” galip çıkarak Cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Rizeli Hemşerilerimin, Büyük Türk Milletinin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutlar, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Editör: HABER MERKEZİ