Türkiye Genelinde 14. Adet Benzeri Bulunan Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi 2007-2008 Eğitim Öğretim yılı Hazırlıklarını Tamamladı.

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Anadolu Denizcilik Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin Kayıtlar Hakkında Bilgiler verdi . Bu Yıl 48 Öğrenci Kontejanlarının Bulunduğunu Belirterek Şu ana Kadar 24 Kayıt alındığını, 24 Öğrenci Kaydınında Yetenek Sınavı yada Diploma Notuna Göre Alınacağını Belirtti.

Türkiyede 14 Rize ilinde 2 Adet Bulunan Anadolu Denizcilik meslek lisesine Veliler Ve Öğrenciler tarafından Rağbetin Çok Az Olduğunu Önemle Vurgulayarak İleride Denizcilik Meslek Lisesi Dalında Mezun olan öğrencilerin hiçbir şekilde işsiz kalmadığını ve yüksek meblalara dayalı iş imkanların bulunduğunu sözlerine Ekleyerek ilk Öğretimden yeni Mezun Olan Öğrencileri Kayıt İçin Beklediklerini Belirtti.
Ayrıca Okulun Atölye Bölüm öğretmenleri de Haber Ekibimize Okul Çalışmaları Hakkında Bilgiler Vererek Bu Yıl Okula 450 Bin YTL Değerinde Yeni Makinaların alındığını Belirttiler.

haberler

 

Editör: HABER MERKEZİ