Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli ilçe Başkanı Hızır Kadıoğlu,Çaykur'un, Musadağı çay fabrikasında çalışan işçilerin yandaş sendikaya üye olmadıkları için maaşlarının eksik yatırılmasına tepki göstererek, eksik yatırılan maaşlarının tamamlanmasını talep eti.

Çaykur'un, Musadağı çay fabrikasında çalışan işçiler, maaşlarının eksik yatırılmasına tepki göstererek, eksik yatırılan maaşlarının tamamlanmasını talep eti.

Fabrika önünde toplanan işçilere destek verip, sorun ve taleplerini dinleyen CHP Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu, işçilerin sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade ederek; 'Yetkili ve ilgililerle iletişime geçtik.  Her zaman uyardığımız gibi İşçiye, emeğe-emekçiye düşman olanlar, Çaykur'da da iş barışını yok edip adeta iş savaşını körüklüyor! Çaykur işçilerini birbirinden ayrıştırılıyor! Çaykur'da yandaş sendika üyesi olmayan diğer sendikaların üyesi işçilerin ücretleri kesiliyor, dayanışma aidatları geri çevriliyor...

Çaykur'da aynı işte çalışanlar arasında ücret uçurumu yaratılarak, sendika değiştirmeye zorlanıyor...
Bu kabul edilemez bir durumdur ve bu durumun sorumlularından, derhal düzeltilmesini, emeğin hakkının tam olarak verilmesini istiyoruz. Çaykur kimsenin çiftliği değildir! Hangi sendika, siyasi parti veya düşünceye sahip olursa olsun, 'emeğin siyaseti olmaz' diyerek; emeğe ve emekçilere sahip çıkacağız' dedi.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ