Çayeli Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çoruh Elektrik Rize İl Müdürlüğü arasında Mesleki Eğitim işbirliği Protokolü imzalandı.

İmza törenine Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vecihi GÜNTEPE, Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Cabir KADIOĞLU ve kurum temsilcileri katıldı.

Yapılan işbirliği protokolü gereği okul öğrencilerinin eğitimine destek sağlanması, öğrencilerin staj çalışmalarında gerekli destekler verilmesi ve öğrencilerin mesleki gelişimine çeşitli yollarla katkı sağlanması planlanmakta.

Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada mesleki işbirliği protokolünü kurum olarak çok önemsediklerini, yapılan bu protokolün yöremize hayırlı olması diledi. Okulların öğrencileri meslek hayatına hazırlarken Çoruh Elektrik olarak gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Okul Müdürü Vecihi GÜNTEPE ise 2023 Eğitim Vizyonu ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerinin bilinen kalıpların dışında gerçekleştirilmesinin, bilim ve teknolojinin takip edilmesinin öneminden bahsetti.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ