Merakla beklenen iPhone 5S ve 5C tanıtıldı. Peki iPhone 5S ve iPhone 5C Türkiye'ye ne zaman gelecek? iPhone 5S ve iPhone 5C Türkiye'ye ne zaman geliyor? iPhone 5S fiyatı ne kadar iPhone 5C fiyatı ne kadar iPhone 5S fiyatlarıiPhone 5C fiyatları iPhone 5S n

Merakla beklenen iPhone 5S ve 5C tanıtıldı. A7 işlemci ve 64 Bit ile gelen cihaz iPhone 5’ten en az iki kat daha hızlı.

5S parmak izi tarayıcısıyla dikkat çekiyor. Cihazlar aralıkta Türkiye’de satışa çıkacak…

Haftalardır teknoloji dünyasının kafasını meşgul eden Apple’ın iki yeni cihazı dün ABD’de Apple CEO’su Tim Cook ile Apple Pazarlama Müdürü Phil Schiller tarafından tanıtıldı.

64 bit ve A7 işlemciyle gelen amiral gemi modeli iPhone 5S ilk iPhone’dan tam 40 kat, iPhone 5’ten de 5 kat daha hızlı. Plastik gövdeli iPhone 5C de 5 renk seçeneğiyle geldi.

iPhone’lar 20 Eylül’de ABD, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya ve İngilere’de satışa sunulacak. Telefonlar aralıkta ise Türkiye’de satılacak. 64 GB kontratlı fiyatlar 399 dolar.

iOS7’de 200 yeni özellik

Apple’ın yazılım bölümünün başındaki Craig Federighi yeni işletim sistemi iOS7 hakkında bilgi verdi. 18 Eylül’de çıkacak olan iOS7’de 200 yeni özellik olduğu belirtiliyor. iOS7 iPhone 4 ve sonraki telefnlarda ve iPad 2 ve sonrası tabletlerde çalışacak.

Buna göre iOS 7 ile cep telefon, takvimi sayesinde gittiğiniz yeri bilecek, yolculuğunuzun ne kadar süreceğini söylecek. Bu özellikler Google’ın Now programı andırıyor. iOS7’de çok sayıda yeni melodi olduğu bilgisi de verildi.


(Ekoayrinti)

Editör: HABER MERKEZİ