Bursa'da konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 'ben anne tarafından Rize, baba tarafından Selanik kökenliyim. Recep Tayyip Erdoğan ile Anne tarafından hemşeriyiz.' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'ye gideceği konusunda yalan söylediğini kaydeden İnce, 'Sen Gazze'ye gidemezsin. Ama sen bu ülkede pek çok insanı Silivri'ye gönderdin. İnşallah Silivri'ye gideceksin. Ama baştan söyleyeyim ben anne tarafından Rize, baba tarafından Selanik kökenliyim. Beni alkışlıyorsunuz. O Recep Tayyip Erdoğan hapse girdiğinde ziyaretine giderim. Anne tarafından hemşeriyiz. Bana kızmak yok' diye konuştu.

SEN KORUYACAKSIN 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce vatandaşı sandığa sahip çıkmaya çağırarak şunları söyledi: 'Şikayet etmeyeceksin. Vatandaş yolda beni durduruyor. 'Sandıkları koruyun' diyor. 'Yok ya' dedim. Ben senin amelen miyim? Ben nasıl koruyacağım Türkiye'deki 200 bin sandığı? Sen koruyacaksın. Milletvekili de gelecek okulun kapısına dikilecek. Ama sen koruyacaksın ben koruyamam.'

 

Editör: HABER MERKEZİ