TOBB Karadeniz Bölgesi Genç Girişimciler Kurulları ve Rize Genç Girişimciler Kurulu ortak yaptıkları çalışma ile Hopa’daki yaşanan sel felaketinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıldı.

Rize Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilip 16 ilin Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarıyla yürütülen yardım kampanyası kapsamında Hopa’da ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda 1 tır 4.200 adet 5 litre su ile 3 bin adet ekmek dağıtıldı.

Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu, “Sel felaketi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz. Rize Genç Girişimciler Kurulu olarak Hopalı hemşerilerimize destek için yanlarında olacağız. Bu kapsamda hazırlanan yardımlarımız sahiplerine ulaştırdık. Birlik ve beraberliğin daha yoğun olması gerektiği zor günlerde böyle bir hayra vesile olan TOBB Karadeniz Bölgesi Genç Girişimciler Kurumları’mıza ve desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ