Müzik dünyasına “UZAKTAN KUMANDA” adlı albümü ile “Merhaba” diyen ve bu albümle birçok başarıya imza atan HEREM, “2016 NAMLUDAN ÇIKAN MERMİ” albümüyle sevenlerine yeniden merhaba diyecek.

Karadeniz Müziği’nde her geçen gün adından daha çok söz ettirmeyi başaran ve yeni PRENS ünvanını alan HEREM, ilk albümünde yorumladığı eserlerin yanı sıra, buğulu sesi ve yakışıklılığı ile de dilkkat çekmişti. “UZAKTAN KUMANDA” isimli albümde kendi söz ve bestelerine de yer veren sanatçı, bu çalışma ile kısa sürede müzik sektöründe önemli bir yere sahip olmuştu.

Çıktığı TV programları ve görsel şovları ile başarısına başarı katan sanatçı şimdi yeni bir başarıya imza atmak üzere.

ÖZDEMİR PLAK etiketi ile müzik severlerle buluşacak 2016 NAMLUDAN ÇIKAN MERMİ, henüz raflardaki yerini almadan müzik sektöründe konuşulmaya başlandı. Birçok başarılı klibin yönetmenliğini üstlenen ERKAN NAS’a albümün ismi olan şarkıya klip çektiren HEREM, başarılı çalışma ile dikkatleri çekmeyi başardı.

HEREM 11 eserden oluşan albümde ünlülerin aranjörü Onur Çeşin ile çalıştı. Birçok dizide eserleri yorumlanan Adem İmdat Kesici’den üç eser alan HEREM çalışmasında merhum üstadlardan Mustafa Sırtlı’nın da iki eserini kullandı. Karadeniz Müziği’nin ölümsüz Kralı Erkan Ocaklı’nın da yıllar önce seslendirdiği “AŞKI KİM İCAT ETTİ” eserini batı saundları ile yorumlayıp yeni albümünde yer almasını sağlayan HEREM, iddialı olduğu bu çalışmada iki tanede kendi eserine yer verdi.

Çekilen ilk klibi Televizyon Kanallarında  yayınlanmaya başlanan HEREM,. Verdiği konserler ile yardım severliği ile ön planda olan HEREM, ihtiyaç sahiplerine şu ana dek 100 adet tekerlekli sandalye dağıtmıştır. Konser sayısını arttırarak 1.000 adet tekerlekli sandalye vermeyi hedeflemektedir. Bununla beraber, bir çok çocuğun bakımını ve tedavisini üstlenen HEREM, çalışmalarına hızla devam etmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ