Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayar, “Her Öğretmen özeldir” dedi.

Milletvekili Ayar, mesajında; öğretmenlerin bir milletin milli ve manevi değerleri yönünden sağlam, güçlü, kalkınmış ve gelişmiş bir ülke haline gelebilmesi için en önemli unsur olduğunu belirtti.

Her öğretmeni özel olarak addeden, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olarak gördüğünü ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, şunları kaydetti:

'Geleceğimiz olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizle yetişmesine verilen emek bizim için hep önemli olmuştur. Öğretmenlerimiz, toplumumuzun her bir ferdine elini uzatan ve onları geleceğe hazırlayan fedakâr insanlardır. Onun her bir öğretmenimiz özeldir. Nasıl ki; yeni doğan her bir bebek ailesinin geleceği için bir umut ise, eğitim camiasına katılan her bir öğretmen de çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umuttur. Bu bakımdan, mesleğe yeni başlayan her öğretmenimizi, eğitim seferberliğimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına çok büyük bir kazanç olarak görüyoruz. Buradan yola çıkarak AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca en fazla eğitime bütçe ayırmış ve en fazla yatırımı eğitimde yapmıştır.

Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize sağlık ve huzur temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün öğretmenlerimize ve eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

 

Editör: HABER MERKEZİ