Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 'Odamız Meclisine girmeye hak kazanan 45 meclis üyesi ile tek vücut olacak, hep birlikte Rize için çalışacağız. Unutulmaması gerekir ki Rize büyürse Türkiye büyür!' dedi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) seçimleri dün yapıldı. 21 grupta yapılan seçimlerde 13 grupta seçimi mevcut başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 7 grupta ise Başkan adayı RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu kazandı. Meclis Başkanvekili Ömer Faruk Ofluoğlu'nun yarıştığı 4. grupta ise RTSO eski başkanlarından Şaban Ali Razıoğlu'nun oğlu Alpaslan Razıoğlu bağımsız aday olarak meclis üyeliğini kazandı.

Karamehmetoğlu 45 meclis üyeliğinden 28'ini alırken, Çillioğlu ise 15 meclis üyeliği elde etti. 2 meclis üyesi ise bağımsızlardan oluştu.

Her iki başkan adayının meclis üyesi seçildiği seçim sonrasında RTSO başkanlık seçiminde 28 meclis üyeliği ile avantaj yakalayan mevcut başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu, yeni dönemde hep birlikte Rize için çalışacaklarını belirterek, 'Odamız Meclisine girmeye hak kazanan 45 meclis üyesi ile tek vücut olacak, hep birlikte Rize için çalışacağız. Unutulmaması gerekir ki Rize büyürse Türkiye büyür! Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Rize’yi büyüteceğiz.' dedi.

Yazılı açıklamada bulunan Karamehmetoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: 'Değerli Üyelerimiz ve Sevgili Rize Halkı,

Bilindiği üzere 3 Nisan Salı Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odamızın Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri gerçekleşti. Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunuyoruz.

Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Önceki dönem Rize’miz için birlikte çalıştığımız, bu dönem devam edemeyeceğimiz ancak bizlere desteklerini sürdüreceklerini bildiğimiz yol arkadaşlarımıza hassaten teşekkür ediyorum.

Her Şey Rize İçin!

Değerli Üyelerimiz, bugün yeni bir döneme başlıyoruz. Burada hedeflerimizden şaşmayacağımızı Rize’nin ekonomik ve sosyal alanda gelişimi için çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek isterim. Tazelenen kadromuzla her adımımızı Rize için atacağız. Bugüne kadar mücadele ettiğimiz her projenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeni projelerle siyasetin ve bürokrasinin kapılarını aşındırmaya devam edeceğiz.

Değerli üyelerimiz, artık seçim süreci sona ermiştir. Bu süreçte kırgınlık dargınlık olmaz. Odamız Meclisine girmeye hak kazanan 45 meclis üyesi ile tek vücut olacak, hep birlikte Rize için çalışacağız. Unutulmaması gerekir ki Rize büyürse Türkiye büyür! Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Rize’yi büyüteceğiz. Seçim sonuçlarının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum.'

 

Editör: HABER MERKEZİ