RİZE’nin Hemşin İlçesi Çamlıtepe Köyü’nde Sezai Yüce, yerden yaklaşık 35 metre yüksekte çam ağacının tepesine balkonu olan kulübe yaptı. Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği kulübenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Rize Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, ‘Rizeli hemşerim sınır tanımıyor, ağacın tepesine ev yapmış. Korkarım oraya yol yapmamızı isteyecek.” yorumunda bulundu.

Eskişehir’de yaşayan ve yazları memleketine gelen Sezai Yüce, evinin arkasındaki çam ağacının yerden yaklaşık 35 metre yükseklikteki tepesine kulübe inşa etmeye karar verdi. Merdivenle yarısına kadar çıktığı çam ağacına tırmanan Sezai Yüce 2 ayda 10 metre kare genişliğinde balkonlu ahşap kulübeyi tamamladı. Yerden yüksekliği ile görenleri hayrete düşüren yapıyı fark eden Rize Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaştığı kulübenin fotoğrafına ‘Rizeli hemşerim sınır tanımıyor, ağacın tepesine ev yapmış. Korkarım oraya yol yapmamızı isteyecek.” yorumunda bulundu.

Sezai Yüce’nin annesi Mukaddes Yüce oğlunun yüksekte bir kulübe yapmaya hevesi olduğunu ve bunu ağacın tepesinde gerçekleştirdiğini belirterek “Köye geldiğinde oraya çıkar çay içer, manzarayı seyreder. Merdivenle bir yere kadar sonra tırmanarak çıkıyor. Herkes oraya çıkamaz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ