İlk 4 haftada sadece bir galibiyet alan Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Kadir Çakır, bunu sorun etmediklerini kaydederek, 'Değişimler sancılı olur, bu asla gözardı edilmemesi gereken bir gerçektir. Biz de bu sancıyı yaşadık ama artık bu süreci atlattık. Bundan sonra ligin en iyi futbol oynayan, ne yaptığını bilen ve en iyi mücadele eden takımlarından biri olacağız' dedi.

Göreve geldiklerinde ortaya bir hedef koyduklarını hatırlatan Başkan Kadir Çakır, 'Biz bu yıl en kötü ihtimalle ilk 10 içinde mücadele yer alacağımızı, bu süreçte geleceğin takımını oluşturup önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları için mücadele edeceğimizi söylemiştik. Hedeften asla sapmadık, sapmayacağız. Ne demişsek o. Çaykur Rizespor için ligde tırmanış vakti gelmiştir' diye konuştu.

Rizeli insanların artık yıllardan beri Rizespor'un alt sıralarda yer alması ve sürekli küme düşme sıkıntısı yaşamasından çok sıkıldığının farkında olduklarını ifade eden Başkan Çakır, 'Bunu tersine çevirmek zorundayız. Açıkça belli, bu böyle gitmez. Bu sezon gelecek yılları düşünerek iyi bir kadro kurduk, her yıl daha da üstüne katmaya mecrubuz' şeklinde konuştu.

karadeniz gazetesi

Editör: HABER MERKEZİ