AK Parti'ye ve Türk milletine hakaretler yağdıran Barbaros Şansal'ın 'Her şey çok güzel olacak' isimli defilesinde kameralara takılan bir görüntü tartışmaya neden oldu.

Kendisini 'Terzi yamağı' olarak ifade eden ve Türk milletine yönelik hakaretleriyle bilinen Barbaros Şansal, geçtiğimiz günlerde bir defile düzenledi. Defileye katılanlar arasındaki bir isim ise oldukça dikkat çekti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, Ekrem İmamoğlu'nun sloganı olan, 'Her şey çok güzel olacak' ifadesiyle isimlendirilen defilede görüntülendi. 

Yazıcı'nın AK Parti düşmanı ve Türkiye düşmanı bir ismin defilesine katılması büyük tartışmaya neden oldu.

Yazıcı Twitter’dan şu ifadeleri paylaştı:

“Ne ara bu kadar bilmeden tanımadan insanları linç eder olundu! Saygı sevgi kalmadı. İnsanları yargısız infaz etmek bu kadar revaçta oldu! Şu güzelim dünyayı birbirimize dar etmek ne ara moda oldu?! Klavye başına geçen dünyaya ben hükmederim deyip ortalığı toz duman ediyor el insaf.

Paylaştığım yazı ne kader mahkumları ne sözleşmeliler ne de başka bir şey için değil. Sadece sosyal medyada olur olmaz insanları karalayan ve yargısız infaz yapan klavye delikanlıları İçin.

Bedelli askerlikle ilgili 3 dönem desteğimde yaşadıklarımdan sonra artık hiçbir konuda desteğim yok. Olamaz olmayacak. Rahat bırakın yeter artık.

Ne bu terbiyesizlik ne bu hadsizlik!!!  Yok Ankara Kuşu benmişim yok o hesabı ben yönetiyormuşum. Birileri kuyuya bir taş atıyor delilerde peşine takılıyor. Yettiniz artık. Bu kadar rezillik yeter.

Bana yüklediklerin yalan, oku yazdığını lütfen. Elbette Ak Parti zarar görmesin ve yine yine kazansın isterim. Biz ailece bu partinin taaa başından beri içindeyiz ve ilk kuran kişileriz, ama ne hikmetse kendini bilmezler bunca emeği yok sayıp hakaret etme hakkını kendilerinde görebiliyor, utanmadan sıkılmadan. Bu Kişiler ak partili görünüp partiyi yıpratan kişiler ve bilinçli yapıyorlar. Şayet desteksen partiye ona göre yazacaksın, konuşacaksın. O birilerinin ekmeğine yağ sürmeyeceksin.”

İşte o paylaşımlar:

 

 

Editör: HABER MERKEZİ