Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 'Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı belki de oynayacağımız en zor deplasman karşılaşmalarından biri olacak' dedi.

Spor Toto 1. Lig'de yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un konuğu olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, doğru yolda ilerlediklerini, saha içinde agresifliği daha fazla artıran bir takım olduklarını belirtti.

Son dört haftada 10 gol atıp sadece 1 gol yediklerine dikkati çeken Üzülmez, 'Hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Kapasitemiz var ve o kapasiteyi daha ileriye taşımamız lazım. Bunun için yolumuza kaybetmeden devam etmeliyiz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı belki de oynayacağımız en zor deplasman karşılaşmalarından biri olacak. Hava ve zemin şartları bizi çok zorlayacaktır.' diye konuştu.

Son haftalarda verdikleri emeğin karşılığını da aldıklarına vurgu yapan Üzülmez, 'Ülke futbolunda eleştiriler var ve biz de ilk zamanlar bu eleştirilerden nasibimizi aldık ama şunu belirtmeden geçmeyeyim. Bir takımda rekabet ortamı oluşturmadan hiçbir işte başarılı olamazsınız. Gelinen noktada rekabet ortamını oluşturduk. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacak.' ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'un çok fazla transfer yaptığı yönünde algı oluşturulduğuna da değinen İbrahim Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı: 'Doğru değil. Nedense biraz yol aldığımız zaman Çaykur Rizespor takımı ile ilgili bir algı operasyonu yapılıyor. İyi takım olmak için iyi bir birliktelik yakalamanız lazım. Burada özverili bir çalışma var. Kamuoyunda 'Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıkar.' algısı var. Biz çıkmak istiyoruz ama bunu söyleyenler ne amaç için söylüyor. Algı operasyonlarını bir kenara bırakacağız. Biz kendi işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu yol çok çetin bir yol. Ne kadar dikenli bir yol olduğunu biliyoruz. Bu işler öyle basit değil.' 

 
Editör: HABER MERKEZİ