Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Bursaspor karşısına galibiyet için çıktıklarını ancak kendi hataları ile sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

 

 -Süper ligde tek yenilgisiz takım olan Atmacalar kendi sahasında oynadıkları Bursaspor karşısında aldıkları 3-2 lik mağlubiyet ile yenilgiyi tadan Yeşil Mavililer”de moraller bozulurken Teknik Direktör Hikmet Karaman karşılaşmanın ilk 45 dkikasında iyi mücadele ettiklerini belirterek ,” İlk yarıda farklı bir skor olabilirdi, kaçırdığımız net pozisyonar var. 1-0 geriye düştükten sonra gol yollarında etkili olmaya başladık.bulduğumuz golden sonra farklı bir oyun beklerken kendi hatamız ile ikinci ve 3 golü yedik” dedi.

     Ofsayt beklentisi

Futbolcuların ikinci golde ofsayt diye duraksadıklarını belirten Karaman “ Golü atan oyuncu ofsayt ta değildi,  hakem düdük çalmadıktan sonra takımın durupta beklemesi beni üzdü, profosyonel bir takım bu hatayı yapmaz.  İleri geçmemiz beklenirken  üst üste yediğimiz gollerden sonra takımın moralı bozuldu. 0-0 oynamak ayrı, geride oynamak ayrı bir hava verir futbolculara biz fark beklerken fark yedik, kaçırdığımız net pozisyonlar var, ürettiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

    Viera ve Koray yokluğu

-Savunmada Koray ve Viera”nın olmaması bazı aksaklıkların yaşanmasına neden olduğunu söyleyen Karaman “ Thomas 3 gol birden attı, elbette savunmada eksiklerimizden yararlandı, yanlardan gelen toplardan golleri buldu, bu oyuncuya önlem alacak oyuncumuz olmalıydı, maalesef Koray ve Viera”nin olmaması bu sonucu getirdi” dedi.

    Oyuncuları uyardım

-Saha içinde bazı oyuncuların taraftarlar ile diyaloğa girmesinin doğru olmadığını belirten Karaman “ Maçtan sonra futbolcularımı uyardım, elbette taraftarımız galibiyet bekler. Onlar haklıdır. Futbolcuların onlarla temasa geçmesi doğru değil, ancak taraftarlarımızında takımın yanında olması ve futbolcular ile öyle diyaloğa girmemesi gerekirdi” dedi.

    Şans Bursa'ya güldü

Karaman açıklamasında “ Bugün şans Bursa”dan yanaydı, Net pozisyonları kaçıran biz olduk, yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiren Bursa oldu. daha önceki Bursa”nın maçlarında şansları yoktu, bugün şans onlara güldü, yakaladığın pozisyonları değerlendiremiyorsan rakip takım iyi değerlendirebiliyorsa yapacak bir şey yok, bu maçtan gerekli dersi aldık, milli maç arasında kimseye izin yok, çalışmalarımız hemen başlayacak” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ