Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet ile beraber , 30 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Çayeli Belediye Başkanlığına seçilen Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Rize Milletvekili Hasan Karal şunları söyledi; Başarı ile sonuçlandırdığımız belediyelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Bugün Derepazarı'ndan başladık. Rize belediyemizi ziyaret ettik. Şimdide Çayeli Belediyemizdeyiz. Burada öncelikle belediye başkanlığını kazanan adayımız Atilla Esmen kardeşimize ve ekibine başarılar diliyoruz. İnşallah hayırlısıyla bize Ak Parti belediyeciliğinin bütün özelliklerini yansıtacak güzel bir çalışma yapacağına inanıyoruz. Burada bütün olumsuzluklara rağmen, bütün yıpratma kampanyalarına rağmen gerçekten çok güzel bir başarı elde etmişler. Başarının elde edilmesinde en büyük pay şüphesiz ki teşkilatımızın ortaya koyduğu özverili çalışmamalarla beraber sonuçlanmıştır. Başta ilçe başkanımız olmak üzere teşkilatımızda görev alan kadın kollarımıza gençlik kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

İnşallah belediye başkanımız teşkilatımızla beraber  el ele vererek gönül gönül'e vererek diyalog içersinde Çayeli'mizi çok daha çağdaş yaşanılabilir bir ilçe olma konusunda zirveye taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Burada çok samimi  bir ortam görüyoruz. Belediye başkanımızın şahsında diyaloga açık halkla ilişkilere önem veren yapı belediye başkanımızda mevcut. İnşallah teşkilatımızın da aynı şekilde sürece ortak olmasıyla beraber oluşturacakları projelerin Çayeli'miz için çok güzel sonuçlar vereceğine inanıyoruz. Bizlerde inşallah milletvekilleri olarak zaten sayın bakanımızın ilçesi burası hep beraber arkadaşlarımızın belediye başkanımızın ekibinin meclis üyelerimizle beraber ortaya koyacakları projelere elimizden geldiğince inşallah destek vermeye devam edeceğiz. Ben tekrar Atilla Esmen kardeşimize başarılar diliyorum. Onun ve ekibinin başarısı hepimizin dolayısıyla partimizin başarısı olacaktır.

Sayın Başbakanımızı kendi memleketinde mahcup etmeden Rize'mizi de Türkiye şampiyonu yapan hemşerilerimizdir. Böylesine güzel bir sonucun ortaya çıkmasına katkı sağlayan tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Maalesef çok seviyesiz bir siyasi anlayışlara rağmen   hazırlanan senaryolara rağmen bir çok uydurma politik anlayışa rağmen hemşerilerimiz bunlara kulaklarını tıkayarak gerçeğin hakkın ve hakikatin yanında yer almışlardır.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'de yaptığı kısa açıklama şunları söyledi; öncelikle Sayın Vekilimiz Hasan Karal beye bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ve il teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinden yeni çıktık. Halkımızın büyük bir teveccühü ile ben ve çalışma arkadaşlarımız belediyede görevlendirildik. Halkımızın bize gösterdiği teveccühe karşılık onlara hizmet için uğraşacağız. İnşallah onlarında destek ve katılımları ile Çayeli'nde farklı bir şehircilik anlayışı farklı bir sosyal belediyecilik anlayışı oluşturmaya çalışacağız. Halkımızdan seçimden önce verdikleri desteği seçimden sonrada istiyoruz. 

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

Hasan Karal Tebrik Ziyareti

 

Editör: HABER MERKEZİ