Rize İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Aşiroğlu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Birliği Rize Şube Başkanı Fethi Kayış ile beraberlerindeki heyet İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı’ya ziyarette bulundu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Aşiroğlu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Rize Şube Başkanı Kayış, ziyaret esnasında Rize’de yürütmekte oldukları faaliyetler ve yapmayı planladıkları projeler hakkında Meclis Başkanı Muhammed Avcı’yı bilgilendirmelerde bulundular.

Başarılı sporcular yetiştirilmesinin iyi bir eğitimle sağlanabileceğine değinen İl Genel Meclisi Başkanı Avcı;  “İsteğimiz ve arzumuz Rize’nin daha çok hakem yetiştirmesi ve üst liglere bu kaynağı sunmasıdır. Son yıllarda Türkiye de yapılan çağdaş spor tesisleri sayesinde sporcularımız artık çok daha modern ortamlarda faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bu tesisler sporcu kalitesine de sirayet etmeli ve Rize’mizde buradan gerekli payı almalıdır. İnşallah önümüzdeki dönemde Süper Ligde görev yapabilecek hakem sayımızda da artış olur. Bizlere de bu konuda ne vazife düşüyorsa yerine getirmeye hazırız” dedi.

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar, ziyaretin sonunda Meclis Başkanı Muhammed Avcı’ya hakem forması hediye etti.

Editör: HABER MERKEZİ