AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yapılan çalışmalar sonucunda Gündoğdu’ya doğalgaz ulaştırma çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

Karayolları Rize Şubesi’nde yapılan toplantıya Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve Aksa Doğalgaz yetkilileri katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal açıklamasında, “İlk etapta Rize Merkez Gündoğdu bölgemizin yolun altındaki 800 hanemize doğalgaz vermiştik. Özellikle yolun üst kesiminde ve Gündoğdu bölgemizin ana merkezini oluşturabilecek olan geniş alanda yapılacak çalışmalar için görüşmeler sonuçlandırıldı. Karayolları bölge müdürlüğümüz ile Aksa Doğalgaz yetkilileri arasındaki görüşmeler tamamlandı. Şimdi hiçbir problem kalmadı. Bölgemizin yolun üzeri ve altındaki kesimlerine doğalgaz çalışmalarını başlatıyoruz. Yaklaşık bir yıldan beri süren bu çalışmalarda büyük bir emek ortaya koyan Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş Bey’e ve Aksa Doğalgaz yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Gündoğdu bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ