2005 yılında genel liselerin bünyesinde eğitim veren Yabancı Dil Ağırlıklı Liselerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafın bağımsız Anadolu Liselerine dönüştürülmesiyle açılan Çayeli Ahmet Hamdi-Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi Ahmet Hamdi İshakoğlu Sağlık Meslek Lisesinde geçici olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmesine rağmen kurumsallaşma adına yaptığı farklı uygulamalarla takdir topluyor.

Okulun yaptığı uygulamalardan bir taneside öğrencilerin düşünen, sorgulayan, araştıran ve üreten bireyler olmaları için ve okul bünyesinde yapılan faaliyetleri kamuoyuna ve velilere duruyabilmek için “Gökada” adlı bülten’in ilk sayısı yayınlandı.

Konu ile ilgili sitemize açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Kamil Cihangir “Gökada adlı bültenimizi 1000 adet olarak bastırdık ilk olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü Programını izleyen davetlilere dağıttık çok güzel tepkiler aldık. Bültemizi yılda 2 kez yayınlamayı planlıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizi düşünen, sorgulayan, araştıran ve üreten bireyler olarak hayata hazırlamak. Bültenin hazırlamasında görev alan öğrencilerin kendilerini bültende görmesi veya arkadaşlarının orda olduğunu gören diğer öğrencilerimiz içinde olumlu bir motivasyon olduğunu görmekteyiz.”


Editör: HABER MERKEZİ